Σάββατο 5 Σεπτέμβρη 2015
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 1
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Οποια κυβέρνηση και αν έρθει θα έχει πρόγραμμα αντιλαϊκό!

Να τελειώνει η κοροϊδία σε βάρος του λαού από ΣΥΡΙΖΑ, ΝΔ και τα άλλα αστικά κόμματα

Να παγιδεύσουν το λαό σε μια συζήτηση που αφορά στην κυβέρνηση συνεργασίας της επόμενης μέρας, μετά τις εκλογές της 20ής Σεπτέμβρη, επιχειρούν αστικά κόμματα, αστικά επιτελεία και μηχανισμοί. Μέσα από αυτήν τη συζήτηση, ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ, που διεκδικούν να είναι ο κορμός μιας αντιλαϊκής κυβέρνησης συνεργασίας, καθώς επίσης το Ποτάμι και το ΠΑΣΟΚ, επιχειρούν να αναδείξουν ότι υπάρχουν ουσιαστικές διαφορές για το λαό, ανάλογα με το ποιος θα συμμετέχει σε αυτήν.

Ο «Ριζοσπάστης» δημοσιεύει σήμερα, λέξη προς λέξη, τις κυριότερες δεσμεύσεις που προβλέπουν η δανειακή σύμβαση και το μνημόνιο, που ψηφίστηκαν στη Βουλή από όλους αυτούς μαζί. Αποκαλύπτουμε, δηλαδή, τι πρόκειται να υλοποιηθεί, ανεξάρτητα από το εάν θα υπάρχει κυβέρνηση με κορμό τον ΣΥΡΙΖΑ ή τη ΝΔ.

Αποκαλύπτουμε, επίσης, ότι οι δεσμεύσεις αυτές συνδέονται με το στόχο της καπιταλιστικής ανάπτυξης, στον οποίο υποκλίνεται και ο ΣΥΡΙΖΑ 2, όλοι όσοι μετά από 7 μήνες ως υπουργοί στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ θυμήθηκαν να διαφωνήσουν με μια προδιαγεγραμμένη πορεία.


ΣΕΛ.  9

Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ