Παρασκευή 28 Αυγούστου 2015
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 19
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ
Στους ομίλους ο ΠΑΟΚ... «αντίο» από ΠΑΟ, Ατρόμητο

Μόνο ο ΠΑΟΚ, που ουσιαστικά είχε καθαρίσει από το πρώτο παιχνίδι, ήταν αυτός που πανηγύρισε χτες την πρόκριση στους ομίλους του Εuropa League, μετά τα δεύτερα παιχνίδια για τα πλέι οφ της διοργάνωσης. Εκεί θα βρει και τον Αστέρα Τρίπολης, που είχε εξασφαλίσει κατευθείαν τη συμμετοχή του. Αντίθετα, ο Παναθηναϊκός που αυτοκτόνησε με την Καμπάλα από το Αζερμπαϊτζάν στο «Απ. Νικολαΐδης» και ο Ατρόμητος που είχε δύσκολη αποστολή κόντρα στη Φενέρ, είπαν «αντίο» στην ευρωπαϊκή συνέχεια.

Στη Δανία, ο ΠΑΟΚ κόντρα στην Μπρόντμπι δεν είχε ιδιαίτερο άγχος μετά τη νίκη του με 5-0 στον πρώτο αγώνα και αγωνιζόμενος με αρκετές αλλαγές αναδείχτηκε ισόπαλος 1-1, με τον Ρικάρντο Κόστα ν' ανοίγει το σκορ για τους φιλοξενούμενους (21') και τον Ρασάνι να ισοφαρίζει για τους γηπεδούχους (27').

Ο Παναθηναϊκός, συνεχίζοντας τις κακές εμφανίσεις του στην Ευρώπη φέτος, είπε πρόωρο «αντίο», αφού αναδείχτηκε ισόπαλος 2-2 με την Καμπάλα (0-0 στον πρώτο αγώνα), εμφανίζοντας ξανά αμυντικά προβλήματα και αδυναμία στην τελική προσπάθεια στην επίθεση. Μάλιστα, οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν δύο φορές με τον Ντοντό (6', 22'), ενώ οι «πράσινοι» ισοφάρισαν με τους Μπεργκ (34') και Νάνο (78').

Τέλος, ο Ατρόμητος που είχε ηττηθεί στο Περιστέρι από τη Φενερμπαχτσέ (1-0), έχασε ξανά και στην Κωνσταντινούπολη, αυτή τη φορά με 3-0 (7', 78' Φερναντάο, 59' Ερκίν), αφού δεν μπόρεσε να επαναλάβει μια εμφάνιση ανάλογη του πρώτου αγώνα, όπου παρά την ήττα, ήταν καλύτερος της τουρκικής ομάδας.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ