Η Super League επιβεβαίωσε και επίσημα πως η αναμέτρηση του Λεβαδειακού με τον Ολυμπιακό (αύριο Σάββατο 29/8, 19.15) για τη 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος θα γίνει στο ΟΑΚΑ λόγω προβλημάτων που διαπιστώθηκαν στο γήπεδο των Βοιωτών.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Τις πληροφορίες που ήθελαν τον Ολυμπιακό να ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Βόσνιου επιθετικού της Στουτγκάρδης Ιμπίσεβιτς, ο οποίος ακούγεται έντονα τελευταία για την ΑΕΚ, διέψευσαν απ' την ερυθρόλευκη ΠΑΕ.
ΑΕΚ: Αίσιο τέλος είχε για την ΑΕΚ το θέμα με το πιστοποιητικό του Ισπανού Ντίντακ καθώς η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της χώρας του έστειλε τα σχετικά έγγραφα προκειμένου να ολοκληρωθεί και τυπικά η μεταγραφή του απ' την Εϊμπάρ στην Ενωση.
ΞΑΝΘΗ: Στην Ξάνθη θα συνεχίσει την καριέρα του ο Ισπανός ακραίος επιθετικός Ντάνι Νιέτο, ο οποίος ανακοινώθηκε από τους Ακρίτες.