Πέμπτη 27 Αυγούστου 2015
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 5
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΑΝΕΛ
Το μαύρο άσπρο για τις ευθύνες της ΕΕ για το μεταναστευτικό

Εκλογές στις 20 Σεπτέμβρη ζητά ο Π. Καμμένος, υποστηρίζοντας ότι «δεν ωφελούν οι συζητήσεις για σύγκληση συμβουλίου πολιτικών αρχηγών». Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ επικαλείται την «ελληνική οικονομία», λέγοντας πως «δεν μπορεί να περιμένει», καθώς «με τη νέα χρηματοδότηση πρέπει να κάνει μια καινούργια αρχή, με την κατάργηση των capital controls».

Ο Π. Καμμένος, παράλληλα, αναφέρθηκε και στο θέμα της μετανάστευσης, απ' το οποίο «πιάστηκε» για ...να υπερασπιστεί την ΕΕ (!), ισχυριζόμενος ότι «εκείνοι οι οποίοι σήμερα έρχονται να μιλήσουν για άλλες λύσεις που δεν υπάρχουν, θα πρέπει να σκεφτούν ότι Ελλάδα εκτός Ευρώπης - με την επιθυμία ακόμα και των Γερμανών περί grexit - σημαίνει τρία εκατομμύρια μετανάστες και πρόσφυγες, οι οποίοι δε θα μπορούσαν να πάρουν το "μαγικό χαρτί" για την Ευρώπη».

Στην πραγματικότητα, βέβαια, πέρα από το ότι επιχειρεί να «ξεπλύνει» τις ευθύνες ΕΕ και ΝΑΤΟ και τις πολύμορφες ιμπεριαλιστικές επεμβάσεις τους που οδηγούν στον ξεριζωμό εκατομμύρια ανθρώπους, ο Π. Καμμένος κρύβει ότι είναι οι κανονισμοί της ΕΕ - οι οποίοι παραμένουν στο ακέραιο παρά την όποια επιλεκτική αναστολή τους - αυτοί που απαγορεύουν τη μετακίνηση μεταναστών και προσφύγων, επιβάλλουν ταυτόχρονα επαναπροώθησή τους στις χώρες εισόδου τους στην ΕΕ...


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ