Τετάρτη 11 Μάρτη 2015
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 2
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
Παλινωδίες...

ΑΥΓΗ online, έκδοση 9 Μάρτη 2015, γράφει για τις πρόσθετες μεταρρυθμίσεις που θα κατατεθούν στα τεχνικά κλιμάκια από τη συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ: «Επιπλέον κίνητρα, ώστε οι πολίτες να διεκδικούν τις αποδείξεις στις συναλλαγές τους με τη θέσπιση αυτόματης διαδικασίας, ώστε οι αποδείξεις λιανικής πώλησης να μπαίνουν σε "λοταρία". Αυτή η πρακτική θα επιβραβεύει την καλή φορολογική συνείδηση».

ΑΥΓΗ έντυπη, έκδοση 14 Ιούλη 2013, έγραφε για το θέμα των αποδείξεων σε ρεπορτάζ με τίτλο: «Της παλινωδίας το ανάγνωσμα»: «Με τον κωδικό της απόδειξης οι φορολογούμενοι θα μετέχουν σε κληρώσεις που θα διενεργεί σε τακτά χρονικά διαστήματα το υπουργείο Οικονομικών, με δώρα τα οποία θα μπορούσαν να είναι αυτοκίνητα, ταξίδια ή και μετρητά. Αξίζει να σημειωθεί πως δεν είναι λίγοι και οι οικονομικοί αναλυτές οι οποίοι χαρακτηρίζουν το εν λόγω μέτρο, εφόσον τελικά ισχύσει, "φαιδρό"».

ΑΥΓΗ έντυπη, έκδοση 11 Φλεβάρη 2014, σε ρεπορτάζ με τίτλο «Πορτογαλία: Σε λοταρία οι αποδείξεις», σχολιάζει ως εξής: «Φαιδρά μέτρα για την αντιμετώπιση της φοροδιαφυγής από την πορτογαλική κυβέρνηση».

Τα σχόλια δικά σας...


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ