Σάββατο 14 Φλεβάρη 2015
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 9
ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΖΩΗ ΚΑΙ ΔΡΑΣΗ (ΤΕΤΡΑΣΕΛΙΔΟ)

Μέσα από δύο χαρακτηριστικά παραδείγματα - αυτό της πάλης για τα προβλήματα των σεισμοπλήκτων της Κεφαλονιάς, καθώς και του απεργιακού αγώνα στην εταιρεία «Ελληνικές Ιχθυοκαλλιέργειες» - το σημερινό 4σέλιδο «Κομματική Ζωή και Δράση» εστιάζει στην ανάδειξη πείρας, για τους δρόμους που μπορεί να ανοίξει η συστηματική και επίμονη δράση των κομματικών δυνάμεων μέσα στο λαό και τους χώρους δουλειάς, με επιμονή, υπομονή, σχέδιο, σωστή εκτίμηση του συσχετισμού, γρήγορα αντανακλαστικά και κατάλληλη διάταξη δυνάμεων.

Παράλληλα, συνεχίζεται η δημοσίευση άρθρων για τη δουλειά, που ανοίγουν μετεκλογικά μαζί με οπαδούς και φίλους του Κόμματος οι Οργανώσεις σε διάφορες περιοχές της χώρας.

Συγκεκριμένα, στις σελίδες του σημερινού 4σέλιδου μπορείτε να διαβάσετε τα εξής:

-- Κεφαλονιά - 1 χρόνος από τους σεισμούς: Πείρα από τη δράση της Κομματικής Οργάνωσης για την αντιμετώπιση των προβλημάτων των σεισμοπλήκτων, για την αλληλεγγύη και την οργάνωση της λαϊκής πάλης.

-- Φθιώτιδα: Πείρα από τη συμβολή των κομμουνιστών στον αγώνα των εργαζομένων στις «Ελληνικές Ιχθυοκαλλιέργειες».

-- Από τη δράση των Κομματικών Οργανώσεων μετά τις εκλογές: Αρθρογραφία για τη συζήτηση που αναπτύσσουν οι ΚΟ σε Βορειοδυτική Ελλάδα και Βόλο με οπαδούς και φίλους του Κόμματος και το σχεδιασμό της δουλειάς για το επόμενο διάστημα.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ