Σάββατο 13 Δεκέμβρη 2014
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 17
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
Ο

«WIND»: Σε Γενική Συνέλευση και στάση εργασίας προχωρούν την Τρίτη, στις 2 μ.μ., οι εργαζόμενοι στη «Wind». Η «Ταξική Ενότητα Εργαζομένων στη Wind», που στηρίζεται από το ΠΑΜΕ, καλεί τους εργαζόμενους να αποφασίσουν τα επόμενα βήματά τους μετά την πετυχημένη απεργία της περασμένης Πέμπτης. Στην ανακοίνωσή της σημειώνει: «Αυτό φοβάται η διοίκηση τόσο πολύ: Την οργανωμένη μας αντίδραση. Γι' αυτό προσπάθησε και προσπαθεί με κάθε τρόπο να αποτρέψει την απεργία, τη συλλογική μας δράση (...) Γι' αυτό πίεσε για να στήσει άλλη μια φορά απεργοσπαστικούς μηχανισμούς, για να στείλει συναδέλφους σε άλλα κτίρια και άλλες εταιρείες».

«ΠΑΜΜΑΚΑΡΙΣΤΟΣ»: Με στάση εργασίας την Τρίτη (16.12.2014) απαντούν οι εργαζόμενοι του Ιδρύματος «Παμμακάριστος» (βρίσκεται στη Νέα Μάκρη) στους σχεδιασμούς της διοίκησης για μείωση του προσωπικού, διεκδικώντας ταυτόχρονα τα δεδουλευμένα εφτά μηνών. Την ερχόμενη Τρίτη οι εργαζόμενοι θα κάνουν παράσταση διαμαρτυρίας στη διάρκεια της έκτακτης συνεδρίασης του Διοικητικού Συμβουλίου του Ιδρύματος. Σε περίπτωση αρνητικής απόφασης οι εργαζόμενοι θα προχωρήσουν σε 24ωρη απεργία την Πέμπτη (18.12.2014).

ΕΤΑΠ - ΜΜΕ: Σε παράσταση διαμαρτυρίας στο υπουργείο Εργασίας (Σταδίου 29), την Τρίτη 16 Δεκέμβρη, στις 10 π.μ., καλούν τους ασφαλισμένους στο ΕΤΑΠ - ΜΜΕ Γ' και Δ' Διεύθυνση, η Ομοσπονδία Μισθωτών Τύπου - Χάρτου, η Πανελλαδική Ενωση Λιθογράφων, η Ενωση Προσωπικού Πρακτορείων Εφημερίδων Αθηνών και ο Σύνδεσμος Συνταξιούχων Εφημεριδοπωλών Αθηνών. Με την κινητοποίησή τους εκφράζουν την αντίθεσή τους στη νέα αντιασφαλιστική επιδρομή, στην κατάσταση των ασφαλιστικών ταμείων και την καταπάτηση των ασφαλιστικών τους δικαιωμάτων.

ΛΙΘΟΓΡΑΦΟΙ: Παρέμβαση στη διοίκηση του ΟΑΕΔ έκαναν χτες η Ομοσπονδία Τύπου - Χάρτου και η Πανελλαδική Ενωση Λιθογράφων για την καταβολή του επιδόματος αφερεγγυότητας στους εργαζόμενους των επιχειρήσεων «Χ. Κ. ΤΕΓΟΠΟΥΛΟΣ» και «3Ε Εκτυπωτική».


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ