Κυριακή 23 Νοέμβρη 2014
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 7
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Για την οργάνωση της άμιλλας

* Στοιχεία από το τρίτο «κλείσιμο», στις 18/11/2014
* Στοιχεία από το τρίτο «κλείσιμο», στις 18/11/2014
Αμιλλα μεταξύ των Κομματικών Οργανώσεων προκήρυξε με ανακοίνωσή της η Γραμματεία της ΚΕ του ΚΚΕ για την υπερκάλυψη των στόχων της Οικονομικής Εξόρμησης. Σε ανακοίνωσή της που δημοσιεύτηκε στον «Ρ» την περασμένη Πέμπτη, η Γραμματεία της ΚΕ τονίζει ότι η άμιλλα «μπορεί να λειτουργήσει ως ένας πολύ αποτελεσματικός μοχλός για την επιτυχία της Οικονομικής μας Εξόρμησης», καθώς «ενισχύει την πρωτοβουλία και κινητοποιεί δυνάμεις για την κατάκτηση υψηλών στόχων».

Σε αυτά τα πλαίσια καθορίστηκαν τα εξής βραβεία για τις 3 πρώτες Οργανώσεις Περιοχής:

-- Στην πρώτη Οργάνωση, απονέμεται η σημαία του Κόμματος και θα υπάρξει φιλοξενία αντιπροσωπείας από πρωτοπόρους συντρόφους και ξενάγησή τους σε ιστορικούς τόπους της Περιοχής Πελοποννήσου.

-- Στη δεύτερη Οργάνωση, θα δοθεί τεχνικός εξοπλισμός για τις ανάγκες της μαζικής διαφώτισης και δράσης της Οργάνωσης.

-- Στην τρίτη Οργάνωση, θα υπάρξει φιλοξενία αντιπροσωπείας πρωτοπόρων συντρόφων και ξενάγησή τους στην Περιοχή Ηπείρου, στον ηρωικό Γράμμο.

Κριτήρια για την ανάδειξη των τριών πρώτων Οργανώσεων θα είναι οι παρακάτω δείκτες:

1. Ο βαθμός υπερκάλυψης του συνολικού πλάνου της ΚΟ σε συνδυασμό με το ύψος του πλάνου και σε αντιστοιχία με την αριθμητική δύναμή της.

2. Η προσωπική συνεισφορά των μελών της ΚΟ («κόκκινα μεροκάματα») και η συγκέντρωση των κομματικών συνδρομών για Νοέμβρη - Δεκέμβρη.

3. Ο βαθμός ανταπόκρισης των οπαδών και φίλων του Κόμματος της κάθε Περιοχής.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ