Κυριακή 23 Νοέμβρη 2014
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 9
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΜΑΝΔΡΑΣ - ΕΙΔΥΛΛΙΑΣ
Συγκέντρωση σήμερα στην πλατεία της Μάνδρας

Δήλωση στο «Ρ» του υποψήφιου δημάρχου της «Λαϊκής Συσπείρωσης» Μπάμπη Θεοδώρου

Συγκέντρωση, ενόψει των επαναληπτικών δημοτικών εκλογών (επανάληψη του α' γύρου) που πραγματοποιούνται στις 30 Νοέμβρη στο δήμο Μάνδρας - Ειδυλλίας (αφορά τη Μάνδρα, τα Βίλλια, τις Ερυθρές -Κριεκούκι- και την Οινόη - Μάζι), πραγματοποιεί η «Λαϊκή Συσπείρωση», με σύνθημα «Δώσε δύναμη στη δύναμή σου», σήμερα Κυριακή, στις 11.00 π.μ. στην πλατεία της Μάνδρας.

Θα μιλήσουν ο Γιάννης Πρωτούλης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και Περιφερειακός Σύμβουλος Αττικής, ο Δήμος Κουμπούρης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, και ο Μπάμπης Θεοδώρου, υποψήφιος δήμαρχος με τη «Λαϊκή Συσπείρωση».

Μιλώντας στο «Ριζοσπάστη», ο υποψήφιος δήμαρχος Μπ. Θεοδώρου δήλωσε:

«Στην περιοχή μας είναι συγκεντρωμένες οι μεγαλύτερες βιομηχανίες της χώρας: Διυλιστήρια, ναυπηγεία, μεγάλες επιχειρήσεις, μεγάλοι αποθηκευτικοί χώροι.

Εδώ ζουν χιλιάδες εργαζόμενοι που ματώνουν από τη βάρβαρη πολιτική της αντιλαϊκής κυβέρνησης ΝΔ - ΠΑΣΟΚ. Στενάζουν κάτω από το βάρος της φοροεπιδρομής, των χαμηλών μισθών και συντάξεων, της υποαποασχόλησης, της απλήρωτης εργασίας και της ανεργίας.

Απευθυνόμαστε σε όλους αυτούς τους εργάτες και τους λέμε ότι με τις επαναληπτικές εκλογές έχουν μια δεύτερη ευκαιρία να δώσουν μεγαλύτερη δύναμη στη δύναμή τους, ενισχύοντας με την ψήφο τους τη "Λαϊκή Συσπείρωση".

Οι αγωνιστές του ΚΚΕ και της "Λαϊκής Συσπείρωσης" ήταν αυτοί που στάθηκαν δίπλα τους, συμπαραστάτες στους αγώνες που αναπτύχθηκαν στην περιοχή.

Στον αγώνα των εργατών στη "ΣΚΟΤ", που κέρδισαν αύξηση μισθού, στους απλήρωτους εργάτες του ναυπηγείου, στους υπαλλήλους των σούπερ μάρκετ "LIDL" ενάντια στην κατάργηση της κυριακάτικης αργίας. Πλάι στους εργαζόμενους του Δήμου μας εναντία στην "αξιολόγηση". Στον αγώνα του λαού για να μην κλείσει καμία κλινική στο Θριάσιο νοσοκομείο.

Τους καλούμε να κλείσουν τα αυτιά τους στις ψεύτικες υποσχέσεις των άλλων τριών υποψήφιων που έχουν της στήριξη της ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ, παρότι φόρεσαν τη μάσκα του ανεξάρτητου. Και οι τρεις κινούνται στις ίδιες ράγες, του αντιλαϊκού "Καλλικράτη" και της ΕΕ.

Καλούμε το λαό του δήμου Μάνδρας - Ειδυλλίας να υπερψηφίσει τους αγωνιστές του ΚΚΕ και της "Λαϊκής Συσπείρωσης".

Γιατί ισχυρό ΚΚΕ, ισχυρή "Λαϊκή Συσπείρωση" σημαίνει ισχυρή εργατική - λαϊκή αντιπολίτευση μέσα και έξω από τον δημοτικό συμβούλιο, στη γειτονιά, στο εργοστάσιο, στους δρόμους του αγώνα».

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
Συγκέντρωση ενάντια στη μονάδα επικίνδυνων αποβλήτων(2020-09-25 00:00:00.0)
Συνεχίζουμε ανυποχώρητα ενάντια στην αντιλαϊκή πολιτική(2014-12-03 00:00:00.0)
Η ενίσχυση της «Λαϊκής Συσπείρωσης» στήριγμα στην πάλη του λαού(2014-11-29 00:00:00.0)
Ενίσχυση της «Λαϊκής Συσπείρωσης», δύναμη για τα λαϊκά συμφέροντα(2014-11-25 00:00:00.0)
Συγκέντρωση της «Λαϊκής Συσπείρωσης» την Κυριακή(2014-11-20 00:00:00.0)
Ψήφο για αγωνιστές και όχι «ανεξάρτητους» χειροκροτητές(2014-11-19 00:00:00.0)

Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ