Πέμπτη 6 Νοέμβρη 2014
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 21
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Το ταξίδι συνεχίζεται

Η σπουδαία παράσταση για παιδιά της Μαριανίνας Κριεζή και της Αννας Παναγιωτοπούλου «Ζέβρα πυτζάμα», επιστρέφει στο Θέατρο Badminton (Αλσος Στρατού, Γουδή - τηλ. 210.8840.600) και δίνει τη δυνατότητα σε όλη την οικογένεια να απολαύσει αυτό το σουρεαλιστικό και οικολογικό παραμύθι. Τα τραγούδια του Διονύση Τσακνή ήδη διδάσκονται στα σχολεία και το CD με τα τραγούδια της παράστασης ήταν από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του 2014. To οικολογικό, μουσικό παραμύθι, έρχεται στο Θέατρο Badminton κάθε Κυριακή και για σχολικές πρωινές παραστάσεις από σήμερα 5 Νοέμβρη έως τις 19 Δεκέμβρη 2014.

Η μικρή Ρία (εκ του «Καβαλαρία») και η παρέα της - πάντα με οδηγό μια ζέβρα με κόκκινες ρίγες που μοιάζει με πυτζάμα - θα υψώσουν και φέτος το ανάστημά τους απέναντι στον Κακό Λευκό, που για «λόγους κερδοσκοπικούς» θα επιχειρήσει να κάνει κάθε παιδότοπο ρημαδότοπο. Σύμμαχος της παρέας και αντίπαλος του Κακού Λευκού παραμένει ο αξιαγάπητος «Μουσικλετιστής» ή «Ντελιβεράς της χαράς», ένας υπέροχα αλαφροΐσκιωτος ενήλικας.

Σκηνοθεσία: Αννα Παναγιωτοπούλου - Φωκάς Ευαγγελινός. Σκηνικά: Γιώργος Γαβαλάς - Γιάννης Μουρίκης. Κοστούμια: Αναστασία Αρσένη. Φωτισμοί: Ελευθερία Ντεκώ. Παίζουν: Μαρία Βασιλάτου, Αντώνης Βλάσης, Γιάννης Βογιατζάκης, Ηλίας Γιαννάκης, Κατερίνα Δημάδη, Αντιγόνη Δούμου, Χρήστος Ζαχαριάδης, Χρήστος Καφετζής, Γεωργία Κούκα, Ανδρέας Κωνσταντινίδης, κ.ά.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ