Σάββατο 20 Σεπτέμβρη 2014
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΔΙΕΘΝΗ
Στο «Γουέμπλεϊ» ο τελικός του ΕURO 2020

Οπως ανακοίνωσε χτες η UEFA το ιστορικό στάδιο «Γουέμπλεϊ» στο Λονδίνο θα είναι αυτό που θα φιλοξενήσει την τελική φάση του επετειακού Euro 2020, για τα 60 χρόνια της διοργάνωσης. Σημειώνεται πως γι' αυτό το λόγο η Ευρωπαϊκή Συνομοσπονδία Ποδοσφαίρου έχει αποφασίσει η διοργάνωση να μοιραστεί σε αρκετές πόλεις και όχι σε μία ή δύο (συνδιοργάνωση) όπως γινόταν μέχρι σήμερα. Το Λονδίνο ήταν αυτό που πήρε τη διεξαγωγή των ημιτελικών και των τελικών. Τα προημιτελικά θα διεξαχθούν στο Μπακού του Αζερμπαϊτζάν, στο Μόναχο, στη Ρώμη και την Αγία Πετρούπολη.

Αλλες πόλεις στις οποίες θα διεξαχθούν αναμετρήσεις για τη διοργάνωση (παιχνίδια ομίλων και φάση των «16») είναι το Αμστερνταμ, το Μπιλμπάο, οι Βρυξέλλες, το Βουκουρέστι, η Βουδαπέστη, η Κοπεγχάγη, το Δουβλίνο και η Γλασκόβη.

  • Με βαριά τιμωρία, που μπορεί να φθάσει μέχρι και τον άμεσο αποκλεισμό της από τη διοργάνωση, κινδυνεύει η Παρτιζάν Βελιγραδίου για την ενέργεια των οπαδών της να υψώσουν πανό με ρατσιστικό περιεχόμενο στον αγώνα (με παράφραση τίτλου γνωστής κωμικής σειράς του BBC) με την Τότεναμ για το Γιουρόπα Λιγκ. Για το θέμα έχουν ήδη ενημερωθεί οι αρμόδιες επιτροπές της UEFA και εντός των επόμενων ημερών αναμένονται εξελίξεις. Υπενθυμίζεται πάντως πως οι όποιες εξελίξεις υπάρξουν θα έχουν και ελληνικό ενδιαφέρον καθώς πρόκειται για τον όμιλο όπου μετέχει ο Αστέρας Τρίπολης.
  • Γαλλία - Βραζιλία και Πολωνία - Γερμανία θα αναμετρηθούν στους ημιτελικούς του 18ου Παγκοσμίου Πρωταθλήματος βόλεϊ ανδρών που διεξάγεται στην Πολωνία διεκδικώντας την παρουσία τους στον τελικό.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ