Σάββατο 30 Αυγούστου 2014
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Εκδηλώσεις σε όλο τον κόσμο

Εκδηλώσεις έχουν ανακοινωθεί από τις οργανώσεις - μέλη του Παγκόσμιου Συμβουλίου Ειρήνης, με το σύνθημα ΝΑΤΟ - εχθρός των Λαών και της Ειρήνης - Να διαλυθεί! Εξω το ΝΑΤΟ από την Ουκρανία και τη Μέση Ανατολή! για σήμερα και τις επόμενες μέρες σε Πορτογαλία, Γερμανία, Ισπανία, Τουρκία, Νορβηγία, Βέλγιο, Ιρλανδία, ΗΠΑ, Κύπρο, Ιταλία, Καναδά, Μπανγκλαντές, Ινδία, Νεπάλ, Βραζιλία, Κούβα, Αργεντινή. Θα πραγματοποιηθούν παραστάσεις, πορείες και διαδηλώσεις μπροστά σε γραφεία του ΝΑΤΟ ή πρεσβείες των ΗΠΑ, αλλά και πολιτικές εκδηλώσεις ενημέρωσης.

Στο Newport σήμερα και στο Cardiff αύριο, την πόλη όπου θα γίνει και η Σύνοδος του ΝΑΤΟ στις 4 - 5 Σεπτέμβρη οργανώνονται μαζικές διαδηλώσεις και εκδηλώσεις όπου το ΠΣΕ θα παραβρεθεί με αγωνιστές της Ειρήνης από Ιρλανδία, Βέλγιο, Δανία, Νορβηγία και Γερμανία και τις αντίστοιχες οργανώσεις - μέλη του, που έχουν ήδη μεταβεί εκεί.

Εκ μέρους του ΠΣΕ, θα μιλήσουν στην αντι-ΝΑΤΟική διαδήλωση στη Νότια Ουαλία ο Roger Cole, πρόεδρος της «Συμμαχίας Ειρήνης και Ουδετερότητας» («Peace and Neutrality Alliance» - PANA) της Ιρλανδίας και ο Mario Franssen, συντονιστής του κινήματος «Διεθνής Δράση για την Απελευθέρωση» («International Action for Liberation» - INTAL) του Βελγίου.

Η έκκληση του ΠΣΕ για Μέρα Παγκόσμιας Δράσης εναντίον του ΝΑΤΟ θα μοιραστεί στις παραπάνω εκδηλώσεις.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ