Τρίτη 8 Ιούλη 2014
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 24
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Βιβλιοπαρουσιάσεις

Τις παρακάτω βιβλιοπαρουσιάσεις διοργανώνουν τις επόμενες μέρες ΚΟ του ΚΚΕ:

Σήμερα, Τρίτη

-- Στις 7 μ.μ., στην αίθουσα Λογιστών, Κάνιγγος 27, η ΚΟΒ Ιδιωτικών Εκπαιδευτικών Αττικής διοργανώνει εκδήλωση παρουσίασης του βιβλίου «Φασισμός και Κοινωνική Επανάσταση».

Αύριο, Τετάρτη

-- Στις 7.30 μ.μ., στο Μπραχάμι, στην αίθουσα «Εργαστήρι της Τέχνης» (Θεομήτορος και Αργοστολίου), το βιβλίο «Φασισμός και Κοινωνική Επανάσταση» θα παρουσιάσει η Βαγγελιώ Σεφέρη, μέλος της ΕΠ της ΚΟ Αττικής.

-- Στις 7.30 μ.μ., στη βίλα «Στέλλα» (Σοφίας και Γαλήνης, Νέο Ηράκλειο) το βιβλίο «Φασισμός και Κοινωνική Επανάσταση» θα παρουσιάσει ο Βασίλης Οψιμος, μέλος της Ιδεολογικής Επιτροπής της ΚΕ.

-- Στις 8 μ.μ., στο Κορωπί, στην αίθουσα του Εμπορικού Συλλόγου, θα παρουσιαστεί το βιβλίο «Φασισμός και Κοινωνική Επανάσταση», απ' τον Φάνη Παρρή, μέλος της Ιδεολογικής Επιτροπής της ΚΕ.

-- Στις 8 μ.μ., στο Αιγάλεω, στην πλατεία Λέλας Καραγιάννη , θα παρουσιαστεί το βιβλίο «Φασισμός και Κοινωνική Επανάσταση», απ' τον Αρη Ευαγγελίδη, μέλος του ΚΣ της ΚΝΕ.

Την Πέμπτη 10/7

-- Στις 9 μ.μ., στο θεατράκι μπροστά στο Δημαρχείο Χολαργού (οδός Περικλέους), θα γίνει παρουσίαση του βιβλίου «Φασισμός και Κοινωνική Επανάσταση», απ' τον Μάνο Θερμό, στέλεχος του Κόμματος.

-- Στις 7.30 μ.μ., στο Γαλάτσι, το βιβλίο «Φασισμός και Κοινωνική Επανάσταση» θα παρουσιάσει ο Φάνης Παρρής.

-- Στις 8 μ.μ., στην Αγ. Βαρβάρα, το βιβλίο «Φασισμός και Κοινωνική Επανάσταση» θα παρουσιάσει η Βαγγελιώ Σεφέρη.

Την Παρασκευή 11/7

-- Στις 8 μ.μ., στο Μουσείο Μακρονήσου στην Πλάκα, η ΤΟ Καλλιτεχνών καλεί στην παρουσίαση του βιβλίου «Φασισμός και Κοινωνική Επανάσταση». Το βιβλίο θα παρουσιάσει η Βαγγελιώ Σεφέρη.

-- Στις 8 μ.μ., στο Δημαρχείο της Νέας Μάκρης, θα παρουσιαστεί το βιβλίο της Ιδεολογικής Επιτροπής της ΚΕ του ΚΚΕ «Κόμμα "παντός καιρού". Ιδεολογική - πολιτική και οργανωτική ισχυροποίηση του ΚΚΕ». Την παρουσίαση θα κάνει η Αλέκα Παπαρήγα, μέλος της ΚΕ.


Κορυφή σελίδας

Διαβάστε στο «Ρ»
Ο καιρός
Weather data from openweathermap.org