Πέμπτη 22 Μάη 2014
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 9
ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΑΗΣ 2014
ΝΙΚΟΣ ΕΞΑΡΧΟΣ
Ισχυρό ΚΚΕ για να έχει δύναμη ο λαός την επόμενη μέρα

Σε προεκλογική συγκέντρωση στα Γιάννενα μίλησε ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του Κόμματος

Από τη συγκέντρωση στα Γιάννενα. Στο βήμα ο Νίκος Εξαρχος
Από τη συγκέντρωση στα Γιάννενα. Στο βήμα ο Νίκος Εξαρχος
«Μπορεί την Κυριακή να είναι ακόμα περισσότεροι αυτοί που θα φτάσουν στην κάλπη με το ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ. Οσοι ταλαντεύονταν να ψηφίσουν ΚΚΕ και τελικά έκαναν αποχή, πρέπει να σκεφτούν ότι η στάση τους δεν ανησυχεί το σύστημα, την επιδιώκει. Θέλουν να απέχουν όσοι, φτάνοντας στην κάλπη, θα ρίξουν ψήφο καταδίκης της ΕΕ, των μονοπωλίων. Θα ρίξουν το ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ». Τα παραπάνω τόνισε ο Νίκος Εξαρχος, υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΚΚΕ, μιλώντας στην κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του Κόμματος στα Γιάννενα.

«Καλούμε όσους στις δημοτικές εκλογές ψήφισαν με "τοπικά" κριτήρια άλλους συνδυασμούς από αυτούς που στήριζε το ΚΚΕ, να σκεφτούν ότι η αναμέτρηση με την ανεργία, τη φτώχεια και την ανέχεια θέλει ισχυρό ΚΚΕ, ισχυρό εργατικό λαϊκό κίνημα. Τίποτα καλό για το λαό, καμία πρόοδος, κανένα βήμα μπροστά δεν μπορεί να γίνει χωρίς ισχυρό ΚΚΕ», συμπλήρωσε.

«Αυτό που χρειαζόμαστε», συνέχισε, «σήμερα οι άνεργοι, οι εργάτες και υπάλληλοι, οι αυτοαπασχολούμενοι και φτωχοί αγρότες, οι νέοι και οι νέες, δεν είναι η σταθερότητα της αντιλαϊκής πολιτικής που επιδιώκει η συγκυβέρνηση της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ. (...) Αυτό που χρειάζεται ο λαός δεν είναι μια κυβερνητική αλλαγή μέσα στο πλαίσιο που καθορίζει η λυκοσυμμαχία της ΕΕ, ο αντιλαϊκός καπιταλιστικός δρόμος ανάπτυξης, με τους δήθεν "υγιείς" επιχειρηματίες που διακηρύσσει ο ΣΥΡΙΖΑ. Ο λαός χρειάζεται ισχυρό ΚΚΕ.


Γιατί η ψήφος στο ΚΚΕ δίνει δύναμη στο λαό για την επόμενη μέρα. Ανεξάρτητα από το ποιο θα είναι πρώτο ή δεύτερο κόμμα, θα είναι εδώ η ΕΕ, τα μνημόνια διαρκείας, οι απαιτήσεις του κεφαλαίου για νέες μειώσεις σε μισθούς και συντάξεις, η φοροληστεία και τα χαράτσια. Ο λαός χρειάζεται ισχυρό ΚΚΕ, για να δώσει από τις 26 του Μάη τη μάχη της επιβίωσης των ανέργων, των απλήρωτων, των ξεκληρισμένων αυτοαπασχολούμενων και φτωχών αγροτών.

Χρειάζεται ισχυρό ΚΚΕ για να προχωρήσει ακόμα πιο γρήγορα η αναγέννηση του εργατικού, λαϊκού κινήματος, η μεγάλη Λαϊκή Συμμαχία που θα αντιπαλεύει αποτελεσματικά και νικηφόρα την αντιλαϊκή πολιτική της ΕΕ και των μονοπωλίων, θα ανοίγει δρόμο, θα συγκεντρώνει εργατικές λαϊκές δυνάμεις στην αναμέτρηση για την ανατροπή της εξουσίας των μονοπωλίων».

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
Οι φαντάροι στέλνουμε το δικό μας μήνυμα(2023-06-22 00:00:00.0)
Δυνατό ΚΚΕ δυνατός ο λαός την επόμενη μέρα(2015-01-24 00:00:00.0)
Στη μάχη με τον «Ρ» και το ψηφοδέλτιο της λαϊκής αντεπίθεσης(2009-05-28 00:00:00.0)
ΚΑΘΑΡΑ ΚΑΙ ΞΑΣΤΕΡΑ(2007-08-26 00:00:00.0)
Να αξιοποιήσουμε κάθε δυνατότητα με το ψηφοδέλτιο(2004-02-26 00:00:00.0)
«Χρησιμοποιήστε σωστά το όπλο της ψήφου σας»(2004-02-07 00:00:00.0)

Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ