Κυριακή 4 Μάη 2014
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΑΗΣ 2014
Δραστηριότητα υποψήφιων ευρωβουλευτών του ΚΚΕ
Σήμερα, Κυριακή

-- Περιοδεία στο Βελεστίνο και συγκέντρωση στο Αερινό Μαγνησίας, στις 11.30 π.μ., με ομιλήτρια την Μαρία Γαβαλά.

-- Στις 7.30 μ.μ. στην Πεύκη, στην πλατεία Λ. Ειρήνης και Πλαστήρα θα μιλήσουν ο Κ. Παπαδάκης, υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΚΚΕ και μέλος της ΚΕ και ο Π. Ασβεστάς, υποψήφιος δήμαρχος Λυκόβρυσης - Πεύκης.

-- Στις 11 π.μ. στα Μελίσσια, στην πλατεία Αγ. Γεωργίου θα μιλήσουν η Γιώτα Ταβουλάρη, υποψήφια ευρωβουλευτής του ΚΚΕ και ο Αν. Καρατζής υποψήφιος δήμαρχος Πεντέλης - Μελισσίων.

-- Στις 11 π.μ. στην Αργυρούπολη στο αναψυκτήριο Flamingo (Ανεξαρτησίας 31, Αργυρούπολη) θα μιλήσει η Βίκυ Αράπη.

Αύριο, Δευτέρα

-- Στις 7 μ.μ. συγκέντρωση στον Αγιο Σύλλα, με ομιλητή τον Γ. Νταγκουνάκη.

-- Στις 7.30 μ.μ. στη Γλυφάδα, στην πλατεία Αγ. Τρύφωνα θα μιλήσουν ο Σπ. Μπότσης, μέλος του Γραφείου της ΕΠ της ΚΟ Αττικής, η Μαιρήνη Στεφανίδη υποψήφια ευρωβουλευτής και ο Στ. Τάσσος υποψήφιος δήμαρχος Γλυφάδας.

-- Στις 7.30 μ.μ. στη Βούλα στην Πνευματική Εστία θα μιλήσουν ο Κ. Ζιώγας, μέλος της ΚΕ, η Βίκυ Αράπη υποψήφια ευρωβουλευτής του ΚΚΕ και ο Κ. Πασακυριάκος υποψήφιος δήμαρχος Βάρης - Βούλας - Βουλιαγμένης.

-- Στις 10 π.μ., στη ΜΕΒΓΑΛ, θα περιοδεύσει ο Σ. Ζαριανόπουλος.

-- Στις 10 π.μ. στο νοσοκομείο ΝΙΜΙΤΣ θα μιλήσει ο Γ. Ντουνιαδάκης.

-- Στις 12 μ. στο ΚΑΠΗ Βούλας θα μιλήσουν η Βίκυ Αράπη, υποψήφια ευρωβουλευτής του ΚΚΕ και ο Κ. Πασακυριάκος, υποψήφιος δήμαρχος Βούλας - Βάρης - Βουλιαγμένης.

-- Στις 9 π.μ. στον Πυροσβεστικό Σταθμό Περιστερίου και στις 12.00 στον Πυροσβεστικό Σταθμό του αεροδρομίου «Ελ. Βενιζέλος» θα μιλήσει ο Μ. Μιχαήλ.

-- Κεντρική συγκέντρωση στην πλατεία Ρήγα Φεραίου των Τρικάλων, στις 8.30 μ.μ., με ομιλητές τους Ρ. Μαρούδα, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, υποψήφιο ευρωβουλευτή του ΚΚΕ, Βάσω Μπακάση, υποψήφια αντιπεριφερειάρχη Τρικάλων, Γ. Καΐκη, υποψήφιο δήμαρχο Τρικκαίων.

Την Τρίτη, 6/5

-- Στις 9 π.μ. στον Πυροσβεστικό Σταθμό του Ρέντη, στις 10.30 π.μ. στον Πυροσβεστικό Σταθμό του Πειραιά και στις 12.00 στον Πυροσβεστικό Σταθμό του Ν. Ικονίου θα μιλήσει ο Μ. Μιχαήλ.

-- Στις 7 π.μ. στους εργαζόμενους του ΣΕΜΠΟ στον ΟΛΠ θα μιλήσει ο Γ. Τούσσας.

-- Στις 10 π.μ. στις Σχολές Νηπιαγωγών θα περιοδεύσει ο Λευτέρης Νικολάου - Αλαβάνος.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ