Παρασκευή 25 Απρίλη 2014
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ
Λαϊκή γιορτή αλληλεγγύης την Κυριακή στον Πειραιά

Διοργανώνεται από Συνδικάτα, Λαϊκές Επιτροπές και άλλους φορείς

Τα Σωματεία και οι Λαϊκές Επιτροπές του Πειραιά διοργανώνουν μεγάλη λαϊκή γιορτή αλληλεγγύης, με συναυλία, φαγητό και κρασί, την Κυριακή 27 Απρίλη, στη 1 μ.μ., στο πέτρινο κτίριο εκδηλώσεων του ΟΛΠ. Η είσοδος είναι ελεύθερη και θα γίνεται από τις πύλες Ε1 και Ε2. Θα δρομολογηθεί και λεωφορείο του ΟΛΠ, που θα αναχωρεί από το σταθμό του Ηλεκτρικού κάθε 10 λεπτά.

Την εκδήλωση διοργανώνουν το Συνδικάτο Μετάλλου Αττικής, το Σωματείο Ηλεκτρολόγων Πλοίων, το Σωματείο Ναυπηγοξυλουργών, τα ναυτεργατικά σωματεία ΠΕΜΕΝ, «ΣΤΕΦΕΝΣΩΝ», ΠΕΕΜΑΓΕΝ, ΠΕΠΡΝ, η Επιτροπή Ανέργων Ναυτεργατών, οι Λαϊκές Επιτροπές και οι Επιτροπές Ανέργων Πειραιά και οι τοπικοί σύλλογοι της ΟΓΕ.

Σε κοινή ανακοίνωση σημειώνουν μεταξύ άλλων: «Θέλουμε και με αυτή μας την πρωτοβουλία να δηλώσουμε πως θα συνεχίσουμε να απαιτούμε όσα μας ανήκουν, πως όπως μπορούμε να είμαστε πλάι πλάι στην κινητοποίηση, στην απεργία, στον αγώνα, μπορούμε και θέλουμε παρέα να γλεντήσουμε, να πιούμε ένα κρασί.

Να γίνει σε όλους μας καθαρό πως για να βγει νικητής ο λαός, απαιτείται οργάνωση και συσπείρωση στο πλευρό των ταξικών δυνάμεων σε κάθε χώρο δουλειάς, στα Συνδικάτα, σε κάθε γειτονιά, στις Λαϊκές Επιτροπές. Να δυναμώσει ο συντονισμός του αγώνα, η ταξική - αγωνιστική αλληλεγγύη. Μόνο ένα ισχυρό κίνημα αντίστασης μπορεί να αναχαιτίσει την αντιλαϊκή επίθεση και να γκρεμίσει μνημόνια και αφεντικά.

Προετοιμαζόμαστε αγωνιστικά για τη μεγάλη πρωτομαγιάτικη συγκέντρωση των σωματείων την ερχόμενη Πέμπτη στις 10.30 π.μ. στην πλατεία Καραϊσκάκη στον Πειραιά».


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ