Παρασκευή 25 Απρίλη 2014
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 13
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
Το ΜΑΣ καλεί στις συγκεντρώσεις του ΠΑΜΕ

Με ανακοίνωσή του, το Μέτωπο Αγώνα Σπουδαστών καλεί φοιτητές και σπουδαστές να συμμετέχουν μαζικά στις πρωτομαγιάτικες απεργιακές συγκεντρώσεις του ΠΑΜΕ σε όλη τη χώρα. Στο κάλεσμά του αναφέρει, μεταξύ άλλων:

«Από τους ηρωικούς αγώνες της εργατικής τάξης, εμπνεόμαστε, γεμίζουμε θάρρος και αισιοδοξία για τους σκληρούς αγώνες που έχουμε μπροστά μας, για τις μελλοντικές ηρωικές σελίδες που θα γράψουν οι λαοί. Η ματωμένη Πρωτομαγιά διδάσκει πως τίποτα δε χαρίζεται. Τα όνειρα και τα "θέλω" μας κατακτιούνται στην πράξη, με μικρές και μεγάλες καθημερινές μάχες, όχι με παρακάλια και διαπραγμάτευση με τους εκμεταλλευτές του λαού!

Η 1η Μάη για μας, τους φοιτητές και τους σπουδαστές, είναι μέρα συνέχισης του αγώνα ενάντια στα μονοπώλια, στην ΕΕ, στις κυβερνήσεις τους και τα κόμματά τους, που υποβαθμίζουν τη μόρφωσή μας σε εφήμερη κατάρτιση και άθροισμα σκόρπιων δεξιοτήτων, για να συναντάμε την ανεργία, την περιπλάνηση, την ολιγόμηνη κακοπληρωμένη δουλειά. Στον κόκκινο δρόμο των εργατών του Σικάγου και των αγωνιστικών παραδόσεων του λαού μας, συνεχίζουμε ανυποχώρητα για την κατάκτηση των σύγχρονων αναγκών μας!».


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ