Τετάρτη 23 Απρίλη 2014
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΑΗΣ 2014
ΗΛΕΙΑ
Επίθεση φασιστοειδών σε μέλη του ΚΚΕ

Φασιστικά σύμβολα και συνθήματα ενάντια στο ΚΚΕ έγραψαν έξω από το σπίτι του υποψηφίου δημάρχου με τη «Λαϊκή Συσπείρωση» στο Δήμο Πηνειού Ηλείας και μέλους του ΚΚΕ Μπάμπη Καλαντζή και της προέδρου του Σωματείου Ξενοδοχοϋπαλλήλων Κάστρου και μέλους του ΚΚΕ Ζωής Τσάση.

Πρόκειται για μία ακόμα απ' τις πολλές θρασύδειλες πράξεις των φασιστών, που επιβεβαιώνουν ότι εχθρός τους δεν είναι το σύστημα αλλά το ΚΚΕ, το εργατικό κίνημα, όλοι όσοι παλεύουν και αντιστέκονται στο κεφάλαιο και το σάπιο καπιταλιστικό σύστημα που αυτοί υπηρετούν.

«Οι κομμουνιστές και κομμουνίστριες δεν πτοούνται από τέτοιες ενέργειες», τονίζει σε δήλωσή του ο Μπ. Καλαντζής και προσθέτει: «Καλούμε το λαό του Πηνειού να τους απομονώσει! Αυτούς και όσους τους στηρίζουν και συνεργάζονται μαζί τους. Να μην μπορούν να σταθούν σε καμία γειτονιά, σε κανένα χώρο δουλειάς, σε κανένα σχολείο. Η αντιμετώπιση των φασιστών είναι υπόθεση του λαού, με πολιτική αντιπαράθεση και αποκάλυψη του βρώμικου ρόλου που παίζουν, αφού φτιάχτηκαν και χρηματοδοτούνται από τους καπιταλιστές, τους εφοπλιστές, για να ανακόψουν το εργατικό-λαϊκό κίνημα! Καλούμε τους εργαζόμενους, τα λαϊκά στρώματα, το λαό του Πηνειού - όπως έκανε και στο παρελθόν ενάντια στους ταγματασφαλίτες προγόνους τους - να δώσει αποστομωτική απάντηση σε τέτοιου είδους φασιστικές ενέργειες».

«Στις εκλογικές μάχες του Μαΐου - καταλήγει - ψηφίζουμε ΚΚΕ παντού! Αυτή είναι η μοναδική απάντηση στο σύστημα που γεννά τη φτώχεια, την ανεργία, την ανασφάλεια, το σάπιο αστικό πολιτικό στερέωμα και τα πιο σάπια παιδιά του, τους φασίστες. Γιατί όσο κι αν θέλουν να το κρύψουν είναι δύναμη αστική, κομμένη και ραμμένη στις ανάγκες των βιομηχάνων και των εφοπλιστών».


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ