Τρίτη 8 Απρίλη 2014
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 7
ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΑΗΣ 2014
ΛΑΡΙΣΑ
Να μη σκορπίσει η λαϊκή δυσαρέσκεια σε ανώδυνα κανάλια

Παρουσιάστηκαν οι πρώτοι υποψήφιοι της «Λαϊκής Συσπείρωσης» για την αντιπεριφέρεια

Πρωτοπόροι κομμουνιστές και άλλοι αγωνιστές, από την εργατική τάξη, τη μικρομεσαία αγροτιά, τους μικρούς ΕΒΕ, επιστήμονες, νέοι και γυναίκες, που προέρχονται από τα λαϊκά στρώματα και δίνουν, καθημερινά, τον αγώνα για την υπεράσπιση των εργατικών - λαϊκών δικαιωμάτων, για να ανοίξει ο δρόμος για μια κοινωνία χωρίς εκμετάλλευση, περιλαμβάνονται στους 26 πρώτους υποψήφιους της «Λαϊκής Συσπείρωσης» για την Αντιπεριφέρεια Λάρισας, που παρουσιάστηκαν, το βράδυ της περασμένης Παρασκευής, στην αίθουσα του Επιμελητηρίου Λάρισας.

Μιλώντας στην εκδήλωση, ο Βαγγέλης Μπούτας, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιος Περιφερειάρχης Θεσσαλίας, σημείωσε ότι στόχος του ΚΚΕ στις τριπλές εκλογές του Μάη είναι να χτιστεί μια ισχυρή λαϊκή αντιπολίτευση στο Ευρωκοινοβούλιο, στα περιφερειακά και δημοτικά όργανα, η οποία θα συμβάλει στο να μπαίνουν εμπόδια σε όσα αποφασίζονται κατά του λαού.

Στην ομιλία του, ο Τάσος Τσιαπλές, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Λάρισας, μεταξύ άλλων, τόνισε: «Στις ερχόμενες εκλογές δεν πρέπει ο εργατοϋπάλληλος, ο άνεργος, ο μικροαγρότης, ο μικροεπαγγελματίας, ο νέος και η νέα, να ξαναδώσει την ψήφο του, στον κ. Αγοραστό της ΝΔ, που αποδεδειγμένα υπηρέτησε τις αντιλαϊκές πολιτικές, ούτε στον κ. Τσιλιμίγκα του ΠΑΣΟΚ, που είναι στην ίδια γραμμή, άλλωστε τα κόμματά τους συγκυβερνούν και έχουν τις μεγαλύτερες ευθύνες για την άθλια κατάσταση του λαού μας.

Δεν πρέπει όμως να σκορπίσει η λαϊκή δυσαρέσκεια και η ψήφος σε ανώδυνα για το σύστημα κανάλια, όπως το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ με την κυρία Διώτη, των ΑΝΕΛ με την κυρία Χρυσοβελώνη, στα "Ποτάμια" και τις "Ελιές", που αποδεδειγμένα πιστεύουν και στηρίζουν τη στρατηγική του μεγάλου κεφαλαίου και της ΕΕ, κοροϊδεύοντας το λαό, ότι μπορεί να υπάρχει φιλολαϊκή διαχείριση του άδικου και εκμεταλλευτικού συστήματος.

Καταδίκη και απομόνωση της φασιστικής, εγκληματικής Χρυσής Αυγής και του συνδυασμού της για την Περιφέρεια και παντού.

Στις 18 και 25 Μάη ψηφίζουμε μαζικά και αποφασιστικά "Λαϊκή Συσπείρωση", στην Περιφέρεια Θεσσαλίας, σε όλους τους Δήμους και το ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ για την Ευρωβουλή. Δίνουμε δύναμη στη δύναμή μας!»


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ