Τετάρτη 19 Φλεβάρη 2014
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Δραστηριότητες μελών του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ
Σήμερα Τετάρτη

-- Στις 6.30 π.μ., ο Νίκος Σοφιανός, υποψήφιος δήμαρχος Αθήνας, θα επισκεφτεί τις εγκαταστάσεις της Διεύθυνσης Οδοποιίας (Σαλαμινίας 20 και Αγ. Αννης). Στις 5 μ.μ., θα μεταβεί στη Φιλαρμονική του Δήμου, στο Σταθμό Λαρίσης. Στις 7 μ.μ., θα μιλήσει σε συγκέντρωση των ΚΟ Πετραλώνων του ΚΚΕ στο Πολιτιστικό Κέντρο (Αθηνόδωρου 61).

-- Ο Γ. Μαρίνος, υποψήφιος περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας, στις 1 μ.μ θα επισκεφτεί το Νοσοκομείο Χαλκίδας όπου θα μιλήσει σε συγκέντρωση εργαζομένων, ενώ στις 7 μ.μ θα μιλήσει σε συγκέντρωση στο Θέατρο Παπαδημητρίου στη Χαλκίδα.

Αύριο Πέμπτη

-- Στις 10 π.μ., ο Νίκος Σοφιανός θα περιοδεύσει στη Διεύθυνση Πολεοδομίας του Δήμου, στην οδό Σωκράτους 57.

Την Παρασκευή 21/2

-- Στις 9.30 π.μ., ο Νίκος Σοφιανός θα περιοδεύσει στην «Τεχνόπολις» του Δήμου και στο δημοτικό ραδιοσταθμό «Αθήνα 9,84» στο Γκάζι.

-- Σε εκδήλωση με θέμα: «Τιμάμε και εμπνεόμαστε από τους αγώνες του κομμουνιστή, συνδικαλιστή στον κλάδο του Μετάλλου και γραμματέα της ΓΣΕΕ Μήτσου Παπαρήγα», την οποία διοργανώνει η ΤΟ Βιομηχανίας της ΚΟ Αττικής του ΚΚΕ, στις 6.30 μ.μ., στην έδρα της ΚΕ του ΚΚΕ στον Περισσό (Λεωφ. Ηρακλείου 145), θα μιλήσει ο Δημήτρης Γόντικας.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ