Τρίτη 8 Μάη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ
Πορεία στη βάση των «ΑΒΑΚΣ»

Πορεία στο Ακτιο στη βάση των ΑΒΑΚΣ, διοργανώνει την Κυριακή 13 Μάη, η Συντονιστική Γραμματεία του Αντιπολεμικού Κινήματος Βορειοδυτικής Ελλάδας. Η αναχώρηση των διαδηλωτών θα γίνει στις 10.00 π.μ. από την προβλήτα των φέρι - μποτ, στο Ακτιο. Παράλληλα, το διήμερο 12 και 13 Μάη, η Νεανική Δράση για την Ειρήνη, θα πραγματοποιήσει αντιιμπεριαλιστική κατασκήνωση νεολαίας στην Πρέβεζα και συγκεκριμένα στο χώρο του «Κηποθέατρου».

Με ανακοίνωσή της, η συντονιστική γραμματεία, την οποία έχουν συγκροτήσει και συμμετέχουν εκπρόσωποι επιτροπών ειρήνης, μαζικών φορέων, εργατικών σωματείων και της τοπικής αυτοδιοίκησης, υπογραμμίζει: «Ο αγώνας για την ειρήνη είναι αγώνας κατά του ιμπεριαλισμού. Η διαφύλαξη της ειρήνης, είναι μια δύσκολη μάχη. Μάχη ενάντια στη Νέα Τάξη πραγμάτων. Ο Μάης είναι μήνας αντιιμπεριαλιστικής δράσης, μήνας κινητοποιήσεων και πορειών για την ειρήνη. Το αντιιμπεριαλιστικό κίνημα της Βορειοδυτικής Ελλάδας συγχρονίζει τα βήματά του με το φιλειρηνικό κίνημα της χώρας μας. Πορεύεται και διαδηλώνει ξανά έξω από τη βάση των Αβακς στο Ακτιο».

Σ' αυτό το σημείο αξίζει να αναφέρουμε ότι κατά τη διάρκεια της κατασκήνωσης των νέων ανθρώπων στο «Κηποθέατρο» στην Πρέβεζα, σύμφωνα με ανακοίνωση των διοργανωτών, θα πραγματοποιηθούν πλούσιες αθλητικές και πολιτιστικές δραστηριότητες.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ