Τετάρτη 11 Δεκέμβρη 2013
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 3
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Δραστηριότητες ΚΟ του ΚΚΕ

-- Εκδήλωση για τα 95 χρόνια ζωής και δράσης του ΚΚΕ οργανώνει η ΤΕ Ξάνθης, σήμερα στις 8 μ.μ., στο αμφιθέατρο Προκάτ του Πολυτεχνείου. Θα μιλήσει ο Δημήτρης Παπατολίδης, Γραμματέας της Οργάνωσης Περιοχής Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης του ΚΚΕ. Θα παρουσιασθεί θεατρικό δρώμενο με τίτλο «Τέχνη και εξορία», από τη μουσικοθεατρική ομάδα της ΚΝΕ.

-- Στο Δημαρχείο στο Νυδρί Λευκάδας, θα πραγματοποιηθεί σήμερα στις 6.30 μ.μ. εκδήλωση για τα 95 χρόνια του ΚΚΕ. Θα μιλήσει ο Κ. Κωτσαντής μέλος της ΕΠ Β/Δ Ελλάδας του ΚΚΕ.

-- Εκδήλωση, με θέμα «Ο κομματικός τύπος στην υπηρεσία της επαναστατικής στρατηγικής» διοργανώνει η ΤΟ Καβάλας του ΚΚΕ στο πλαίσιο των 95χρονων ζωής και δράσης του Κόμματος. Η εκδήλωση θα γίνει σήμερα στις 18.30 στο ξενοδοχείο «Ωκεανίς». Θα μιλήσει ο Περικλής Κουρμούλης, μέλος της Συντακτικής Επιτροπής του «Ριζοσπάστη». Στη διάρκεια της εκδήλωσης θα γίνει προβολή βίντεο, ενώ στο χώρο θα υπάρχει αφιέρωμα με θέμα «στιγμές της ταξικής πάλης στην Καβάλα μέσα από τις σελίδες του Ριζοσπάστη».


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ