Πέμπτη 12 Απρίλη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 25
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Και μετά το Πάσχα

Για λίγες μέρες μετά το Πάσχα θα συνεχιστούν οι παραστάσεις του Μανώλη Μητσιά στις «Γραμμές» (Κωνσταντινουπόλεως 111, Βοτανικός). Πιο συγκεκριμένα ο Μ. Μητσιάς θα ολοκληρώσει τις επιτυχημένες εμφανίσεις του στην Αθήνα με ένα πρόγραμμα που θα συνεχιστεί από τις 19-29 του Απρίλη. Ακουστικά όργανα, μοναδικά τραγούδια και εντυπωσιακές ενορχηστρώσεις είναι στοιχεία της παράστασης του καταξιωμένου ερμηνευτή.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει επιλογές από σημαντικές συνεργασίες του με συνθέτες, όπως οι Χατζιδάκις, Θεοδωράκης, Ξαρχάκος, Μούτσης, Μαρκόπουλος, Πάνου, Μικρούτσικος κ.ά., αλλά και σπουδαία τραγούδια της ελληνικής δισκογραφίας, ερμηνευμένα με τον ιδιαίτερο τρόπο του Μ. Μητσιά. Σημαντική στιγμή του προγράμματος είναι η παρουσίαση (για πρώτη φορά ζωντανά) ανέκδοτων τραγουδιών του Γιώργου Ζαμπέτα, τα οποία θα περιληφθούν στον καινούριο δίσκο του καταξιωμένου τραγουδιστή. Μια λιτή μουσική παράσταση, με ακουστικά όργανα και μοναδικά τραγούδια. Τον Μ. Μητσιά θα συνοδεύουν η Μαρία Σπυροπούλου στο τραγούδι και έξι μουσικοί.


Κορυφή σελίδας
Διακήρυξη της ΚΕ του ΚΚΕ για τη συμπλήρωση 80 χρόνων από το τέλος του Β' Παγκοσμίου Πολέμου και την Αντιφασιστική Νίκη των Λαών
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ