Σάββατο 11 Μάη 2013 - 2η έκδοση
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 3
ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΖΩΗ ΚΑΙ ΔΡΑΣΗ
Συνάντηση με τον πρέσβη του Ιράν

Από τη χτεσινή συνάντηση, στην έδρα της ΚΕ του ΚΚΕ στον Περισσό
Από τη χτεσινή συνάντηση, στην έδρα της ΚΕ του ΚΚΕ στον Περισσό
Αντιπροσωπεία του ΚΚΕ με τον ΓΓ της ΚΕ Δημήτρη Κουτσούμπα και τον Γιώργο Μαρίνο, μέλος του ΠΓ, είχε σήμερα συνάντηση με τον πρέσβη του Ιράν Behnan Behrouz στα γραφεία της ΚΕ του Κόμματος στον Περισσό. Στη συνάντηση υπήρξε συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων σχετικά με τις εξελίξεις στην περιοχή.

Η αντιπροσωπεία του ΚΚΕ καταδίκασε την ιμπεριαλιστική επέμβαση στη Συρία, το εμπάργκο και τις απειλές κατά του Ιράν, εκφράζοντας τις έντονες ανησυχίες του Κόμματος για την κατάσταση που διαμορφώνεται με τους πρόσφατους βομβαρδισμούς του Ισραήλ εναντίον της Συρίας, καθώς και για τους κινδύνους που εγκυμονούν για τους λαούς της περιοχής οι ιμπεριαλιστικοί σχεδιασμοί που βρίσκονται σε εξέλιξη.

Το ΚΚΕ στέκεται αταλάντευτα ενάντια σε οποιαδήποτε εμπλοκή και συμμετοχή της Ελλάδας στα σχέδια των ΗΠΑ - ΝΑΤΟ - ΕΕ και θεωρεί ότι η αναβάθμιση της στρατιωτικής συνεργασίας Ελλάδας - Ισραήλ ανοίγει επικίνδυνα μονοπάτια για τον ελληνικό λαό και τους άλλους λαούς της περιοχής.

Το ΚΚΕ θα συνεχίσει να πρωτοστατεί στη δράση ενάντια στις ιμπεριαλιστικές επεμβάσεις κατά των λαών, για αποδέσμευση από τις ιμπεριαλιστικές ενώσεις και τους σχεδιασμούς τους, ώστε να μη βρεθεί ο ελληνικός λαός στη δίνη ενός ιμπεριαλιστικού πολέμου.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ