Τετάρτη 24 Απρίλη 2013
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 19
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΔΡΑΣΗ ΛΑΪΚΩΝ ΕΠΙΤΡΟΠΩΝ
Κινητοποιήσεις σήμερα και αύριο

Δράσεις στο Δήμο Βύρωνα οργανώνει σήμερα η τοπική Λαϊκή Επιτροπή. Συγκεκριμένα, στις 6.30 το πρωί θα βρεθεί δίπλα στους εργαζόμενους στην Καθαριότητα και στις 9 το πρωί θα κάνει παράσταση διαμαρτυρίας για την Παιδεία στον Δήμαρχο Βύρωνα. Επίσης, μέλη της Λαϊκής Επιτροπής Βύρωνα θα περιοδεύσουν αύριο στις 9 το πρωί στον ΟΑΕΔ και στις 11 στην Εφορία του δήμου.

Συγκέντρωση στα γραφεία της ΔΕΗ και πορεία στην Εφορία και το Δημαρχείο διοργανώνει η Λαϊκή Επιτροπή Μενιδίου αύριο στις 10 το πρωί. Απαιτεί να καταργηθούν οι φόροι και τα χαράτσια, να μην κοπεί το ρεύμα σε κανέναν που δεν έχει να πληρώσει, να μειωθούν κατά 50% τα τιμολόγια ΔΕΗ - ΟΤΕ - ΕΥΔΑΠ για τους ανέργους, να παγώσουν τα χρέη των ανέργων σε ΔΕΗ και εφορίες, να απαλλαγούν οι άνεργοι από δημοτικά τέλη και να μην πληρώνουν τροφεία σε παιδικούς σταθμούς και σε όλες τις δραστηριότητες του δήμου.

Τέλος, η Λαϊκή Επιτροπή Κέντρου Θεσσαλονίκης κάνει συνέλευση αύριο στις 7.30 μ.μ., στο Εργατικό Κέντρο, με κεντρικά θέματα: Ενάντια στο ξεπούλημα της ΕΥΑΘ, την καταλήστευση του ορυκτού πλούτου της Χαλκιδικής, για την οργάνωση της αντίστασης ενάντια στα χαράτσια και τη φοροληστεία, για το δυνάμωμα της αλληλεγγύης.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ