Τρίτη 9 Απρίλη 2013
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 18
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
Ο «Ρ» ΣΤΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ ΔΟΥΛΙΑΣ

ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ «ΑΡΒΑΝΙΤΙΔΗ»: Με 4ωρη στάση εργασίας το Σάββατο και κινητοποίηση έξω από το κατάστημα της Καρόλου Ντηλ στη Θεσσαλονίκη και στα Γιαννιτσά, οι εργαζόμενοι στα σούπερ μάρκετ «Αρβανιτίδης» συνέχισαν τον αγώνα τους για την άμεση καταβολή των δεδουλευμένων τους και για την ανάκληση των απολύσεων. Σχεδιάζουν και 24ωρη απεργία την Τετάρτη 17 του Απρίλη.

ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΜΑΝΓΗΣΙΑΣ: Σε οργανωμένο λαϊκό αγώνα για να μην κλείσει το τοπικό υποκατάστημα του ΕΟΠΥΥ, στη Νέα Ιωνία Βόλου, αλλά και να αναβαθμιστούν συνολικά οι υπηρεσίες υγείας, καλεί τους εργαζόμενους, τους συνταξιούχους και τα λαϊκά στρώματα της περιοχής ο Σύλλογος Συνταξιούχων ΙΚΑ Νομού Μαγνησίας, που οργανώνει αύριο Τετάρτη αγωνιστική κινητοποίηση έξω από το υποκατάστημα του ΙΚΑ της Νέας Ιωνίας.

ΘΡΙΑΣΙΟ ΠΕΔΙΟ: Σε τετράωρη στάση εργασίας (9.00 - 13.00) προχωρούν σήμερα όλοι οι εργαζόμενοι στο Θριάσιο Πεδίο, μετά από κάλεσμα του Εργατικού Κέντρου Ελευσίνας, με θέμα τα οξυμένα προβλήματα που αντιμετωπίζουν. Η συγκέντρωση θα γίνει στις 11 π.μ., μπροστά από τα γραφεία του Εργατικού Κέντρου.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ