Τρίτη 9 Απρίλη 2013
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΣΤΙΣ 19 ΑΠΡΙΛΗ
Εντείνονται οι προετοιμασίες!

Συγκέντρωση στις 11.30 π.μ. στην πλατεία Κλαυθμώνος και πορεία στο Μέγαρο Μαξίμου

Στην τελική ευθεία μπαίνουν οι οργανώσεις και τα σωματεία των συνταξιούχων σε όλη τη χώρα για την επιτυχία του Πανελλαδικού τους Συλλαλητηρίου στην Αθήνα στις 19 του Απρίλη που οργανώνουν οι Συνεργαζόμενες Συνταξιουχικές Οργανώσεις ΙΚΑ, ΕΛΤΑ, ΔΗΜΟΣΙΟΥ, ΟΣΕ, ΟΑΕΕ, ΟΤΑ, ΝΑΤ, ΤΑΕ και ΟΑΕΕ. Το ραντεβού είναι στις 11.30 π.μ. στην πλατεία Κλαυθμώνος και θα ακολουθήσει πορεία στο Μέγαρο Μαξίμου.

Για την προετοιμασία της κινητοποίησης τόσο οι ομοσπονδίες όσο και τα σωματεία των συνταξιούχων πραγματοποιούν ήδη συσκέψεις, συνελεύσεις, εξορμήσεις σε χώρους (π.χ. τράπεζες, ΚΑΠΗ κλπ.) όπου βρίσκονται οι συνταξιούχοι. Σε αυτή την κατεύθυνση κινητοποίηση, αύριο Τετάρτη, 10 Απρίλη, στις 11 π.μ., έξω από το υποκατάστημα του ΙΚΑ Νέας Ιωνίας Βόλου, οργανώνει η Διοίκηση του Συλλόγου Συνταξιούχων ΙΚΑ Νομού Μαγνησίας. Την ίδια μέρα και το Σωματείο Συνταξιούχων Νίκαιας οργανώνει ανοιχτή συγκέντρωση. Επίσης, οι Συνεργαζόμενες Συνταξιουχικές Οργανώσεις μπροστά στο συλλαλητήριο θα παραχωρήσουν την επόμενη βδομάδα συνέντευξη Τύπου, ενώ στις 12 του Απρίλη με μαζική παρουσία στην Αθήνα (αφισοκόλληση, πικετοφορία κλπ.) θα προπαγανδίσουν το συλλαλητήριο.

Στη μάχη της προετοιμασίας του συλλαλητηρίου ρίχνονται ακόμη πιο αποφασιστικά από σήμερα οι συνταξιούχοι στις περιοχές του Αιγάλεω, του Χαϊδαρίου και της Αγίας Βαρβάρας, με περιοδείες, εξορμήσεις και συσκέψεις στους χώρους όπου συγκεντρώνονται οι απόμαχοι της δουλειάς.

Αυτό αποφάσισαν την Κυριακή το πρωί κατά τη διάρκεια της ετήσιας Γενικής Συνέλευσης του Συνδέσμου Συνταξιούχων ΙΚΑ (Αιγάλεω - Χαϊδάρι - Αγ. Βαρβάρα) οι συνταξιούχοι που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του σωματείου τους. Στη συνέλευση, αφού έγινε ο απολογισμός της χρονιάς, το επίκεντρο της συζήτησης αποτέλεσε το πρόγραμμα δράσης μέχρι την ημέρα της πανελλαδικής συγκέντρωσης ώστε όλοι οι συνταξιούχοι -όσο αυτό είναι εφικτό- να ενημερωθούν και να δώσουν το παρών στην κινητοποίηση. Με το σύνθημα «Συνταξιούχοι, εργαζόμενοι, φτωχά λαϊκά στρώματα μαζί σε κοινούς αγώνες για την ανατροπή κυβέρνησης - μονοπωλίων - ΕΕ» ξεκινούν από σήμερα το πρωί με ακόμη πιο οργανωμένο τρόπο εξορμήσεις και περιοδείες, στο ΙΚΑ, στα ΚΑΠΗ, στα καφενεία, στις τράπεζες.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
Στην τελική ευθεία για την πανελλαδική κινητοποίηση στις 24 Ιούνη(2022-06-16 00:00:00.0)
Εντείνουν τις προετοιμασίες για τις νέες μεγάλες συγκεντρώσεις(2018-11-13 00:00:00.0)
Συγκεντρώσεις σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Κρήτη(2017-06-08 00:00:00.0)
Προετοιμασίες για την πανελλαδική συγκέντρωση(2015-05-27 00:00:00.0)
Κινητοποίηση συνταξιούχων(2011-09-28 00:00:00.0)

Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ