Πέμπτη 21 Φλεβάρη 2013
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΠΑΣΟΚ
Προσυνεδριακά παρατράγουδα

Κλιμακώνεται η εσωκομματική αντιπαράθεση στο ΠΑΣΟΚ, ενόψει του συνεδρίου, που θα γίνει στα τέλη Φλεβάρη, με αιχμή τις διαδικασίες για την εκλογή αντιπροσώπων. Στα κεντρικά γραφεία του ΠΑΣΟΚ στην Ιπποκράτους, υπήρξε χτες έντονος διαπληκτισμός μεταξύ στελεχών του κόμματος από τη μια και του προέδρου της Επιτροπής Τήρησης Καταστατικού και Πιστοποίησης (ΕΚΑΠ) Γ. Σουλαδάκη, όπως και του μέλους της επιτροπής Π. Κουκουλόπουλου.

Του επεισοδίου είχε προηγηθεί προχτές η δημοσιοποίηση δυο κειμένων από την «Αριστερή Πρωτοβουλία» (πρόσκειται στον Γιώργο Παναγιωτακόπουλο) και τη λεγόμενη «Ομάδα των 10» (πρόσκειται στον Μιχάλη Καρχιμάκη), τα οποία ασκούσαν κριτική στις προσυνεδριακές διαδικασίες και σε μέρος των προσυνεδριακών κειμένων.

Εξάλλου χτες το ΠΑΣΟΚ απεύθυνε πρόσκληση για συνάντηση και διάλογο στις 26 Φλεβάρη προς το Συντονιστικό Οργανο των «έξι κινήσεων που βρίσκονται στο χώρο της Κεντροαριστεράς» και έχουν αναλάβει πρωτοβουλία για την ανασυγκρότηση του χώρου. Οι έξι κινήσεις είναι: «Κοινωνικός Σύνδεσμος», «Πρωτοβουλία Β.», «Πολιτεία 2012», «Π80», «Μπροστά», «Νέοι Μεταρρυθμιστές».


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ