Παρασκευή 15 Φλεβάρη 2013
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 22
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΜΙΚΡΕΣ - ΜΙΚΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ήταν σε εξέλιξη μέχρι αργά χτες το βράδυ στην Κρήτη για τον εντοπισμό των ατόμων που συμμετείχαν στη ρατσιστική επίθεση εναντίον τριών μεταναστών που έγινε χτες τα ξημερώματα. Οπως ανακοινώθηκε, συνελήφθη ήδη ένας 34χρονος, ενώ καταζητούνται άλλοι 10. Σύμφωνα με πληροφορίες, η επίθεση σημειώθηκε στη Βαϊνιά της Ιεράπετρας και οι τρεις μετανάστες μεταφέρθηκαν σοβαρά τραυματισμένοι στο νοσοκομείο.

ΓΕΝΕΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ που συνδέει τους 3 από τους 4 συλληφθέντες για τη διπλή ληστεία στο Βελβεντό Κοζάνης με παλαιότερες υποθέσεις, υποστηρίζει πως έχει η Αστυνομία. Σύμφωνα με ανακοίνωσή της, τα αποτελέσματα της έρευνας στο δείγμα DNA που ελήφθη, συνδέει τον 25χρονο, τον 22χρονο και τον 20χρονο, με επιθέσεις και ληστείες που έγιναν το 2009 (συμπλοκή αστυνομικών - δύο ενόπλων στην Πεύκη και έκρηξη σε αμαξοστάσιο της ΕΘΕΛ), το 2011 και το 2012 (κλεμμένο αυτοκίνητο που είχε χρησιμοποιηθεί σε ληστεία στη Φλώρινα).

ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ της Ελληνικής Αστυνομίας συνελήφθη χτες μετά από καταγγελία Πακιστανού μετανάστη ότι του άρπαξε περίπου 4.000 ευρώ. Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία, όπως ανέφερε στην καταγγελία του ο μετανάστης, ο αστυνομικός υποδιευθυντής τον σταμάτησε για τροχαία παράβαση και σε έλεγχο που του έκανε, βρήκε τα χρήματα πάνω του και του τα άρπαξε. Κατά τις ίδιες πληροφορίες, σε έρευνα που έγινε στο γραφείο του αξιωματικού, βρέθηκε χρηματικό ποσό, το οποίο κατασχέθηκε.

ΑΠΟΧΗ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ: Την αποχή των δικηγόρων της Αθήνας από τα καθήκοντά τους την Τετάρτη 20 Φλεβάρη, αποφάσισε το ΔΣ του Δικηγορικού Συλλόγου Αθήνας.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ