Πέμπτη 7 Φλεβάρη 2013
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 19
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΝΑΟΥΣΑΣ
Εκανε σύσκεψη για το νοσοκομείο

Σύσκεψη, με στόχο την προώθηση προς υλοποίηση της απόφασης της κυβέρνησης για συγχωνεύσεις, κλείσιμο κλινικών και σταδιακά τη μετατροπή του Νοσοκομείου σε ένα Κέντρο Υγείας που θα θεραπεύονται ή θα διακομίζονται για θεραπεία - νοσηλεία μόνο αυτοί που έχουν να πληρώσουν, πραγματοποιήθηκε την Κυριακή στη Νάουσα. Τα παραπάνω καταγγέλλει το Εργατικό Κέντρο Νάουσας και καλεί το λαό να κλιμακώσει τις κινητοποιήσεις ενάντια στους σχεδιασμούς της κυβέρνησης.

Στη σύσκεψη φορέων που έγινε την Κυριακή για το νοσοκομείο της Νάουσας, παρουσία του Δημοτικού Συμβουλίου, του Διοικητή του Νοσοκομείου, 3 βουλευτών του νομού και του αντιπεριφερειάρχη, το Εργατικό Κέντρο πρότεινε: Να στελεχωθεί το νοσοκομείο με γιατρούς και προσωπικό, να λειτουργήσουν όλες οι κλινικές με τον απαραίτητο εξοπλισμό. Να προστατέψουν το νοσοκομείο και όλους τους ασθενείς χωρίς εξαιρέσεις (ασφαλισμένους ή όχι).

Με ανακοίνωσή του, το ΕΚΝ, απευθυνόμενο στον εργαζόμενο λαό της περιοχής τονίζει ότι η υγεία είναι το πολυτιμότερο κοινωνικό αγαθό, μπορεί και πρέπει να παρέχεται δωρεάν σε όλους. Καλεί σε κλιμάκωση του αγώνα για να αποτρέψουν το κλείσιμο των κλινικών και να υπερασπιστούν όλους τους άνεργους - απολυμένους - ανασφάλιστους που δεν έχουν, δεν μπορούν να πληρώσουν γιατρούς, φάρμακα και εξετάσεις.

Τέλος, προειδοποιεί το λαό πως η πλειοψηφία του Δημοτικού Συμβουλίου ούτε θέλει, ούτε μπορεί να συγκρουστεί. Αντίθετα, βάζει πλάτη να περάσει ανεμπόδιστα η πολιτική των συγχωνεύσεων και συνολικά η αντεργατική πολιτική.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ