Κυριακή 9 Δεκέμβρη 2012
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 29
ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Δραστηριότητες ΚΟ του ΚΚΕ
  • Με αφορμή τη συμπλήρωση 95 χρόνων από την Οχτωβριανή Επανάσταση, η Αχτίδα Υπηρεσιών της ΚΟ Αττικής του ΚΚΕ και οι ΤΟ Υπηρεσιών και Κατάρτισης της ΚΝΕ διοργανώνουν εκδήλωση παρουσίασης του βιβλίου του Λένιν «Οι θέσεις του Απρίλη», σήμερα Κυριακή, στις 6.30 μ.μ., στο Σύλλογο Εμποροϋπαλλήλων (Αγ. Φιλοθέης 5Β, πίσω από τη Μητρόπολη).
  • Η ΝΕ Ζακύνθου του ΚΚΕ διοργανώνει σήμερα Κυριακή, στις 7.30 μ.μ., στο αμφιθέατρο του Μουσικού Σχολείου εκδήλωση - αφιέρωμα στο Δεκέμβρη του 1944. Θα μιλήσει ο Σπ. Μπέτσης, μέλος της ΕΠ Πελοποννήσου - Ζακύνθου - Κεφαλονιάς του ΚΚΕ. Θα ακολουθήσει μουσικό αφιέρωμα και προβολή βίντεο, ενώ στο χώρο θα λειτουργεί έκθεση βιβλίου της «Σύγχρονης Εποχής».
  • Λαϊκό γλέντι διοργανώνει η ΝΕ Χανίων του ΚΚΕ σήμερα Κυριακή, στο κέντρο «ΟΚΤΑΒΑ», στις 9 μ.μ. Θα μιλήσει ο Τ. Δημουλάς, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.
  • Αύριο Δευτέρα η Ελπίδα Παντελάκη, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, θα περιοδεύσει, στις 9.30 π.μ., στο Δημαρχείο Αγίας Παρασκευής.
  • Περιοδεία στην Κοζάνη θα πραγματοποιήσει ο βουλευτής του ΚΚΕ Γ. Λαμπρούλης αύριο Δευτέρα 10 και την Τρίτη 11/12. Αύριο Δευτέρα θα επισκεφτεί στις 8.30 π.μ. τη ΛΑΡΚΟ (Σέρβια), στις 10.30 π.μ. τον ΑΗΣ Αγ. Δημητρίου, στη 1 μ.μ. το νοσοκομείο, στις 5.30 μ.μ. το Νυχτερινό Λύκειο Κοζάνης και στις 7 μ.μ. την Αιανή. Την Τρίτη θα επισκεφτεί στις 8.30 π.μ. το εργοτάξιο βιβλιοθήκης Κοζάνης, στις 10 π.μ. το ραουλάδικο ορυχείο Κύριου Πεδίου, στις 11 π.μ. το τμήμα προμηθειών του ΛΚΔΜ, στις 12 μ. το ηλεκτροτεχνείο ορυχείου Μαυροπηγής, στις 1.30 μ.μ. το Νοσοκομείο Πτολεμαΐδας και στις 6.30 μ.μ. την Ποντοκώμη.
  • Εκδήλωση - διάλεξη, με θέμα «Δωσίλογοι στην περίοδο της Κατοχής και ο σύγχρονος φασισμός», διοργανώνει η ΝΕ Πέλλας του ΚΚΕ, την Τετάρτη 12/12, στις 6 μ.μ., στην αίθουσα «Μαντάτο» στο «Φιλίππειο» Γιαννιτσών. Εισηγητής θα είναι ο Γιώργος Μαργαρίτης, καθηγητής Σύγχρονης Ιστορίας στο ΑΠΘ.
  • Εκδήλωση για τα 95 χρόνια απ' την Οχτωβριανή Επανάσταση διοργανώνει η ΝΕ Ξάνθης του ΚΚΕ, την Τετάρτη 12/12, στις 7 μ.μ., στο Εργατικό Κέντρο. Θα μιλήσει ο Ν. Φακιρίδης, μέλος της ΕΠ Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης του ΚΚΕ.
  • Την Τετάρτη 12/12 στις 6 μ.μ. σε εκδήλωση στην Ηλιούπολη με θέμα την κρίση και την εμπειρία απ' την Αργεντινή, θα μιλήσει ο Χρ. Μπάθας, μέλος της ΕΠ της ΚΟΑ του ΚΚΕ.
  • Η Αχτίδα Τηλεπικοινωνιών της ΚΟ Αττικής του ΚΚΕ διοργανώνει εκδήλωση με θέμα: «Διαδίκτυο και Οικονομία» την Τετάρτη 12/12, στις 6.30 μ.μ. στο Πολιτιστικό Κέντρο Εργαζομένων ΟΤΕ Ν. Αττικής (3ης Σεπτεμβρίου 110, πλ. Βικτωρίας), με ομιλητή τον Γρ. Λιονή, μέλος του Τμήματος Οικονομίας της ΚΕ του ΚΚΕ.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ