Κυριακή 9 Δεκέμβρη 2012
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 29
ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Προσφορές

Οι σύντροφοι Γκανίδης Λογαρινός και Διαλεχτή προσφέρουν για την Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ 2.000 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Μενεμένης Θεσσαλονίκης.

Ο Χαράλαμπος Αξιώτης προσφέρει 1.000 ευρώ για την Οικονομική Εξόρμηση του Κόμματός μας, μέσω ΚΟΒ Γκύζη.

Ο Ζαχαρίας Αντύπας, πρώην Σχολικός Σύμβουλος, προσφέρει 1.000 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Εκπαιδευτικών Μαγνησίας, στο ΚΚΕ, το Κόμμα που καθημερινά αγωνίζεται για τα δίκια της εργατικής τάξης και του λαού.

Στη μνήμη του αγαπημένου μου θείου, ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΠΑΝΟΥ, που «έφυγε» από κοντά μας τον Ιούλη του 2012, προσφέρω 100 ευρώ, μέσω της Αχτίδας Εκπαιδευτικών της ΚΟΑ του ΚΚΕ, για την ενίσχυση του Κόμματος, στις αγωνιστικές επάλξεις του οποίου συμπαρατάχτηκε δυναμικά και αταλάντευτα σε όλη τη διάρκεια της ζωής του. Λινάρδου Βάνα

Το παράρτημα Μαρκόπουλου - Πόρτο Ράφτη της ΠΕΑΕΑ-ΔΣΕ, στη μνήμη των συντρόφων ΒΑΣΙΛΗ ΡΑΔΟΥ, ΣΩΤΗΡΗ ΤΖΙΝΙΕΡΗ και ΜΙΧΑΛΗ ΚΟΥΤΣΟΧΕΡΑ προσφέρει για την Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ 150 ευρώ.

Ο Bασίλης Mεγκισόγλου, στο πλαίσιο της οικονομικής εξόρμησης του ΚΚΕ και στην μνήμη της γυναίκας του ΑΦΡΟΔΙΤΗΣ ΜΕΓΚΙΣΟΓΛΟΥ, προσφέρει στην ΚΟ Ξάνθης του ΚΚΕ 500 ευρώ.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ