Πέμπτη 15 Νοέμβρη 2012
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΔΗΜ.ΑΡ.
Στάχτη στα μάτια του κόσμου

Τρίβει τα χέρια της από ικανοποίηση η ΔΗΜ.ΑΡ. για τη χρονική επιμήκυνση του προγράμματος δημοσιονομικής προσαρμογής, κρύβοντας φυσικά ότι αυτό θα συνοδευτεί από πρόσθετα αντιλαϊκά αντεργατικά μέτρα.

Σε ανακοίνωσή της χαρακτηρίζει την απόφαση σαν «σημαντικό βήμα στη σωστή κατεύθυνση» και για ρίξει στάχτη στα μάτια του κόσμου προσθέτει ότι «αυτό που χρειάζεται τώρα η χώρα μας είναι με την υποστήριξη της Ευρωπαϊκής Ενωσης να υλοποιηθούν αναπτυξιακές παρεμβάσεις και επενδυτικές πρωτοβουλίες, που θα δημιουργήσουν θέσεις εργασίας».

Στο εσωκομματικό μέτωπο, η αντιπαράθεση καλά κρατεί, με αφορμή την πολιτική αποδοκιμασία και την υπόδειξη εξόδου απ' τη ΔΗΜ.ΑΡ. στους Ο. Βουδούρη και Π. Μουτσινά επειδή καταψήφισαν τον προϋπολογισμό.

Η μειοψηφία ζητά διεξαγωγή έκτακτου συνεδρίου και προαναγγέλλει τη συγκρότησή της σε διακριτό ρεύμα εντός της ΔΗΜ.ΑΡ. Χτες, με κοινή τους δήλωση οι δύο βουλευτές κατήγγειλαν ως αντίφαση τη «διακήρυξη σεβασμού της διαφορετικής άποψης και την ποινικοποίησή της όταν αυτή εκφράζεται» και προκαλούν την ηγεσία να εισηγηθεί τη θέσπιση διαδικασίας διαγραφών στο καταστατικό, αν δεν αντέχει την απουσία της.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ