Κυριακή 4 Νοέμβρη 2012
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 28
ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Προσφέρουν στο ΚΚΕ

Για τον κομμουνιστή πατέρα μου Πασχάλη Πατσίδη και τα παλικάρια που έπεσαν για το λαό μας στο Μενοίκιο όρος από το χωριό Μικρόπολη (Καρλίκοβα) Δράμας, την περίοδο 1940-49, τιμώντας τη μνήμη τους, προσφέρω για τη δαπάνη της αγοράς και ανακαίνισης των Γραφείων της ΝΕ Δράμας του Κόμματός μας, που ανέρχεται στο ποσό των 60.000 ευρώ, ως πρώτη δόση σήμερα, 15.000 ευρώ και θα συνεχίσω μέχρι την εξόφλησή τους.

Γεωργία Π. Πατσίδη

  • Ο 91χρονος σύντροφός μας Δημήτρης Μάστορας από τους Παξούς, συνταξιούχος, ακόμα μια φορά ανταποκρίνεται στην έκκληση του ΚΚΕ για την οικονομική στήριξή του προσφέροντας 5.000 ευρώ στο Κόμμα. Ακόμα 5.000 ευρώ προσφέρει ο σύντροφός μας στο «Σπίτι του Αγωνιστή» για την ευόδωση των ευγενικών του στόχων. Το ΔΣ του «Σπ. τ. Αγ. τον ευχαριστεί θερμά.
  • Ο Μ.Β. προσφέρει 2.500 ευρώ για την οικονομική εξόρμηση του ΚΚΕ, σαν πρώτη δόση.
  • Ο σύντροφος Σταυρόπουλος Γιώργος, από την Κορνοφωλιά Εβρου, προσφέρει για την οικονομική εξόρμηση του Κόμματος 2.000 ευρώ στην ΚΟ Εβρου.
  • Ο σ. Γεροδήμος από τη Φλώριδα των ΗΠΑ προσφέρει στο «Ρ» 200 δολάρια.
  • Η Σακελαρίδη Ζήλη προσφέρει για την οικονομική εξόρμηση του Κόμματος το ποσό των 150 ευρώ, μέσω ΚΟ Κεφαλλονιάς - Ιθάκης του ΚΚΕ.

Κορυφή σελίδας

Διαβάστε στο «Ρ»

Ο καιρός
Weather data from openweathermap.org