Τετάρτη 31 Οχτώβρη 2012
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 3
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΕΙΡΗΝΗΣ ΚΡΗΤΗΣ
Κινητοποίηση στη βάση της Σούδας

Την Κυριακή, 4 Νοέμβρη, ενάντια στα σχέδια για νέες ιμπεριαλιστικές επεμβάσεις στην περιοχή

Αγωνιστικό κάλεσμα για άμεση, μαζική καταδίκη του ιμπεριαλιστικού πολέμου που ετοιμάζουν οι ΗΠΑ, το ΝΑΤΟ, η ΕΕ και οι σύμμαχοί τους κατά της Συρίας και του Ιράν απευθύνουν οι Επιτροπές Ειρήνης της Κρήτης (Παραρτήματα ΕΕΔΥΕ). Σ' αυτό το πλαίσιο, καλούν το λαό και τη νεολαία της Κρήτης να συμμετάσχουν μαζικά στην Παγκρήτια κινητοποίηση, που θα γίνει στην αμερικανοΝΑΤΟική στρατιωτική βάση της Σούδας, την Κυριακή, 4 Νοέμβρη.

  • Εκδήλωση, με θέμα «Πολιτικές και οικονομικές εξελίξεις στην ευρύτερη περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου», διοργανώνει η ΕΔΥΕΘ και η Επιτροπή Ειρήνης Καλαμαριάς, αύριο Πέμπτη, 1η Νοέμβρη, στις 7.30 μ.μ. στο Δημοτικό Θέατρο «Οδού Χιλής». Στο χώρο θα λειτουργεί έκθεση φωτογραφίας και θα ακουστούν αντιπολεμικά τραγούδια.

Επίσης, ανοιχτή συγκέντρωση, με θέμα τις στρατιωτικοπολιτικές εξελίξεις στην περιοχή και τους σχεδιασμούς για νέους ιμπεριαλιστικούς πολέμους στη Συρία και στο Ιράν, διοργανώνει η ΕΔΥΕΘ αύριο Πέμπτη, στις 6 μ.μ., στο πάρκο του Αγίου Θεράποντα στην Κάτω Τούμπα.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ