Σάββατο 20 Οχτώβρη 2012 - 2η έκδοση
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 19
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Εκδηλώσεις Αντιστασιακών
  • Εκδήλωση τιμής και μνήμης για το ολοκαύτωμα της οδού Μπιζανίου, διοργανώνουν, αύριο Κυριακή 21 Οκτωβρίου, ώρα 11.30 π.μ., στην οδό Μπιζανίου 10, στην Καλλιθέα, η ΚΟ Καλλιθέας του ΚΚΕ, η ΟΒ Καλλιθέας της ΚΝΕ και η ΠΕΑΕΑ-ΔΣΕ Καλλιθέας.
  • Το Παράρτημα Πειραιά της Πανελλήνιας Ενωσης Αγωνιστών Εθνικής Αντίστασης και Δημοκρατικού Στρατού Ελλάδας (ΠΕΑΕΑ - ΔΣΕ) διοργανώνει πολιτική εκδήλωση απάντηση στην προσπάθεια παραχάραξης της ιστορίας του ΕΑΜ και για τις πολιτικές εξελίξεις. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί αύριο Κυριακή 21 Οκτώβρη και ώρα 10.30 π.μ., στην αίθουσα της ΠΕΜΕΝ, Μπουμπουλίνας 21.
  • Εκδήλωση για τα 68 χρόνια από την απελευθέρωση του Βόλου από τη ναζιστική σκλαβιά, συνδιοργανώνουν το Παράρτημα Βόλου - Νέας Ιωνίας της ΠΕΑΕΑ - ΔΣΕ, η ΝΕ Μαγνησίας του ΚΚΕ και το ΝΣ Μαγνησίας της ΚΝΕ, σήμερα Σάββατο, στις 11.30 το πρωί, στην πλατεία Ελευθερίας. Μετά τη συγκέντρωση αντιστασιακών, φίλων και απογόνων της Εθνικής Αντίστασης, αλλά και της νεολαίας, θα ακολουθήσει πορεία και κατάθεση στεφανιών στην Πλατεία Ελευθερίας, στις πρώην φυλακές Αλεξάνδρας και στην Κίτρινη Αποθήκη.
  • Εκδήλωση για την απελευθέρωση της Λάρισας από τον φασιστικό ζυγό οργανώνει την Τρίτη 23 Οκτώβρη, στις 10.30 π.μ., στην πλατεία Τάκη Γαργαλιάνου το παράρτημα Λάρισας της ΠΕΑΕΑ - ΔΣΕ.

Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ