Τετάρτη 19 Σεπτέμβρη 2012
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 11
ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ 26 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ 2012 ΜΕ ΤΟ ΠΑΜΕ
ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΜΠΟΡΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΝΗΣΩΝ
Απεργιακό κάλεσμα στις Ομοσπονδίες

Μετά την απόφασή της για συμμετοχή στην Γενική Απεργία στις 26 του Σεπτέμβρη και την αντίστοιχη πρότασή της προς την διοίκηση της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ελληνικού Εμπορίου (ΕΣΕΕ), η Ομοσπονδία Εμπορικών Συλλόγων Βορειοδυτικής Ελλάδας και Νήσων απευθύνεται με επιστολή της προς τις άλλες Ομοσπονδίες Εμπορικών Συλλόγων και τις καλεί να πάρουν απόφαση συμμετοχής στη Γενική Απεργία. «Η κατάσταση των αυτοαπασχολούμενων και μικρών εμπόρων είναι τραγική», τονίζει η Ομοσπονδία στην επιστολή της και συμπληρώνει ότι «η ΟΕΣΒΔΕΝ, η οποία στέκεται απέναντι σε αυτή την πολιτική, δεν μπορούσε να μείνει αδρανής αυτή την κρίσιμη στιγμή».

Προσθέτει ότι θα προχωρήσει στην απεργία ανεξάρτητα αν θα το πράξει ή όχι η ΕΣΕΕ και απευθυνόμενη στις Ομοσπονδίες, υπογραμμίζει: «Σας καλούμε να αποφασίσετε τη συμμετοχή σας στην απεργία στις 26/09/2012 ανεξάρτητα από την στάση της ΕΣΕΕ.

Να υπάρξει μια πανελλαδική απάντηση και των αυτοαπασχολούμενων μικρών εμπόρων σε αυτή την κατάσταση, στα σχεδιαζόμενα νέα μέτρα. Είναι ανάγκη να βγουν κι μικροί έμποροι στο δρόμο, να απεργήσουν, να δηλώσουν την αντίθεσή τους στη μοίρα που τους έχουν προδιαγράψει, να διατρανώσουν ότι υπάρχει κι άλλη πορεία που σέβεται το λαό κι όχι τους διεθνείς τοκογλύφους και τα εγχώρια κοράκια. Τώρα πια, όση σημασία έχει να ανοίγει κανείς το πρωί το μαγαζί, άλλη τόση και περισσότερη είναι να προστατεύει τον κόπο του, τη δουλειά του, το μέλλον των παιδιών του μέσα από το συλλογικό αγώνα».


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ