Πέμπτη 23 Αυγούστου 2012
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΜΑΛΑΓΑ - ΠΑΟ 2-0
Κατώτερος του αναμενομένου

Η καλή απόδοση του Κατσουράνη στην επανάληψη δεν στάθηκε αρκετή για τον ΠΑΟ

Icon

Η καλή απόδοση του Κατσουράνη στην επανάληψη δεν στάθηκε αρκετή για τον ΠΑΟ
Κατώτερος του αναμενομένου ο Παναθηναϊκός γνώρισε την ήττα με 2-0 χτες στη Μάλαγα, στον πρώτο αγώνα για τα πλέι οφ που οδηγούν στην πρόκριση των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ. Υπνωτισμένος στο πρώτο ημίχρονο στο «Ροσαλέδα» ο ΠΑΟ, που ζητούσε διά στόματος του Φερέιρα πριν από τον αγώνα κίνηση και κάλυψη, δεν μπόρεσε να βρει ρυθμό απέναντι στους «δαιμονισμένους» Ισπανούς που έκλεισαν γρήγορα στα καρέ τους «πράσινους» και πέτυχαν δυο γκολ, που τους δίνουν μεγάλο προβάδισμα για πρόκριση στους ομίλους του θεσμού. Το πρώτο γκολ για τους γηπεδούχους ήρθε στο 17' όταν ο Μαρέσκα εκτέλεσε κόρνερ ο Ουέλιγκτον έπιασε πρώτη κεφαλιά και ο Ντεμικέλις από κοντά άνοιξε το σκορ... Κοιμήθηκε η άμυνα του «τριφυλλιού». Στο 34' οι Ισπανοί «έκρυψαν» την μπάλα, ο Χοακίν σέντραρε και ο Ελισέου από κοντά έκανε το 2-0. Στην επανάληψη η ομάδα προσπάθησε να ισορροπίσει το παιχνίδι και είχε μια πολύ καλή ευκαιρία στο 75' με τον Τοτσέ. Τώρα η ρεβάνς την ερχόμενη Τρίτη στο Ολυμπιακό Στάδιο είναι πολύ δύσκολη για τους παίκτες του Φερέιρα, που μάλλον θα πρέπει από τώρα να συμβιβαστούν με το Γιουρόπα Λιγκ.

Μάλαγα: Καμπαγέρο, Γκάμεθ, Ουέλιγκτον, Ντεμικέλις, Μονρεάλ, Χοακίν, Τουλαλάν, Μαρέσκα (70' Καμάτσο), Ελισέου (78' Ντούντα), Ισκο, Φαμπρίς (70' Μπουονανότε).

Παναθηναϊκός: Καρνέζης, Βύντρα, Μπουμσόνγκ (62' Πίντο), Βελάσκες, Βιτόλο, Κατσουράνης, Ζέκα (38' Χριστοδουλόπουλος), Μαυρίας, Σισοκό, Φορναρόλι (70' Τοτσέ).


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ