Ο προπονητής των γηπεδούχων, μεταξύ άλλων, ζήτησε να μη σκέφτονται οι παίχτες του τον επαναληπτικό και χαρακτήρισε ως πιο βασικό «να μη δεχτούμε γκολ. Θέλουμε να κερδίζουμε και κυρίαρχο ρόλο παίζει η άμυνα. Ακόμη και το 0-0 πάντα δίνει περισσότερες πιθανότητες σε εμάς».
Χαρακτήρισε τη Ραπίντ «μια πολύ σοβαρή ομάδα. Μοιάζει με εμάς, δεν θέλει να καταστρέψει αλλά να δημιουργήσει». Πρόσθεσε ότι παρουσιάζει «αυτοματοποιημένες κινήσεις, ειδικά στην επίθεση» και επισήμανε ότι «πρέπει στο μεσοεπιθετικό κομμάτι να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί». Εξέφρασε την πίστη του ότι η πρόκριση «θα κριθεί στις λεπτομέρειες» και ότι «θα είμαστε πολύ δυνατοί στον αγωνιστικό χώρο, έχω εμπιστοσύνη στους παίκτες μου».
Ο ομόλογός του στην αυστριακή ομάδα, Πέτερ Σέτελ, αποδέχτηκε το χαρακτηρισμό του αουτσάιντερ αλλά τόνισε πως «και εμείς θα κάνουμε ό,τι καλύτερο. Εχουμε αυτοπεποίθηση και δυναμισμό και θεωρώ ότι ο δικός μας ενθουσιασμός πλεονεκτεί απέναντι στον ΠΑΟΚ. Αισιοδοξώ να πάρουμε την πρόκριση και οι νέοι παίκτες μας να κερδίσουν εμπειρίες στους ομίλους. Κατά δεύτερο λόγο υπάρχουν σημαντικά έσοδα για τις ομάδες και τους προέδρους». Συμφώνησε με την εκτίμηση του Δώνη ότι το σημερινό «αποτέλεσμα θα κριθεί στις λεπτομέρειες», προσθέτοντας πως «η πρόκριση θα κριθεί στη Βιέννη».