Σάββατο 16 Ιούνη 2012 - Κυριακή 17 Ιούνη 2012
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
Ευρωπαϊκή συμπαράσταση...

Μηνύματα συμπαράστασης απ' το γερμανικό «Die Linke» και το Σοσιαλιστικό Κόμμα Ολλανδίας έδωσε στη δημοσιότητα ο ΣΥΡΙΖΑ. Διαβάζοντάς τα μόνο θλίψη προκαλεί το επίπεδο της ανάλυσης και των «οραμάτων» που υποδεικνύουν στους λαούς κόμματα που πλασάρονται για «αριστερά».

Οι Γερμανοί ομοϊδεάτες του ΣΥΡΙΖΑ πανηγυρίζουν ότι «η αρχή του τέλους μόλις ξεκίνησε»! Και για του λόγου τους το ...αληθές συμπληρώνουν: «Στη Γαλλία, οι ψηφοφόροι έστειλαν τον Πρόεδρο της ακραίας λιτότητας και πολλούς εκπροσώπους του κόμματός του σε πρόωρη συνταξιοδότηση».

Η εναλλαγή στους προεδρικούς θώκους των πολιτικών εκπροσώπων των μονοπωλίων πανηγυρίζεται σαν ...κοσμοϊστορικό γεγονός για τους λαούς. Οταν αποδεδειγμένα ο Φρ. Ολάντ γράφει τη συνέχεια από το σημείο όπου σταμάτησε ο Ν. Σαρκοζί, ενός έργου βαθύτατα αντιλαϊκού και ταυτόχρονα τόσο προφανέστατα φιλομονοπωλιακού.

Λένε ακόμα ότι η ενίσχυση του ΣΥΡΙΖΑ «θα αποτελέσει ακόμα ένα χτύπημα ενάντια στο νεοφιλελευθερισμό στην Ευρώπη, γνωρίζουμε ότι η Ελλάδα είναι το εργαστήριό του, εδώ δοκιμάζουν όσα θέλουν να κάνουν σε ολόκληρη την Ευρώπη». Αποκρύπτουν φυσικά ότι σε όλη την Ευρώπη οι λαοί έχουν γονατίσει. Εκατομμύρια οι Γερμανοί που υποαπασχολούνται, αμείβονται με ψίχουλα και δεν πρόκειται να δουν σύνταξη ούτε στα όνειρά τους. Εκατομμύρια Γάλλοι, Αγγλοι, Ισπανοί, Ιταλοί, τους οποίους όχι μόνο δεν βοήθησαν οι ομοϊδεάτες τους όπου κυβέρνησαν, αλλά τους έσπρωξαν βαθύτερα στην ανέχεια. Οπως το ίδιο θα κάνουν και όσοι κυβερνήσουν στο μέλλον. Ενοχοποιώντας τη μορφή διαχείρισης και αφήνοντας στο απυρόβλητο την τάξη που την επιλέγει κάθε φορά ώστε να υπηρετούνται καλύτερα τα συμφέροντά της, δεν προσφέρεις υπηρεσίες στους λαούς, αντιθέτως γίνεσαι θεραπαινίδα των εκμεταλλευτών τους.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ