Πέμπτη 7 Ιούνη 2012
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 47
ΝΕΟΛΑΙΑ
Δράσεις για μια ζωή χωρίς εξαρτήσεις

Σήμερα το 1ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ της «ΣΤΡΟΦΗΣ»

Σήμερα, Πέμπτη στις 5:30 το απόγευμα ανοίγουν οι πόρτες στην κεντρική αυλή της «Τεχνόπολης» (Πειραιώς 100, Γκάζι) για να πραγματοποιηθεί το πρώτο Φεστιβάλ του θεραπευτικού προγράμματος «ΣΤΡΟΦΗ» του ΚΕΘΕΑ και του Συλλόγου Οικογένειας του προγράμματος. Συγκεκριμένα θα πραγματοποιηθούν πέντε συναυλίες, ξεκινώντας με το μουσικό συγκρότημα της «ΣΤΡΟΦΗΣ» και live dj set: Tareq. Ακολουθούν: 18:35 Ματούλα Ζαμάνη και Angry Birds. 19:35 Μαριέττα Φαφούτη. 20:30 Στάθης Δρογώσης. 21:35 Νατάσσα Μποφίλιου. 22:50 Φοίβος Δεληβοριάς.

Τα έσοδα της συναυλίας θα διατεθούν για την οικονομική ενίσχυση του ΚΕΘΕΑ «ΣΤΡΟΦΗ». Προπώληση εισιτηρίων στα καταστήματα PUBLIC και στο Viva.gr ή στο 13855. Γενική είσοδος 18 ευρώ. Υπενθυμίζεται ότι το πρόγραμμα «ΣΤΡΟΦΗ», όπως όλα τα προγράμματα του ΚΕΘΕΑ είναι δωρεάν, χωρίς χορήγηση φαρμάκων και υποκαταστάτων και χωρίς λίστες αναμονής. (Τηλέφωνο επικοινωνίας με τη «ΣΤΡΟΦΗ»: 210.8822.122).

Εικαστική έκθεση στη «ΔΙΑΒΑΣΗ»

Το Πολιτιστικό Στέκι του ΚΕΘΕΑ «ΔΙΑΒΑΣΗ» στο πλαίσιο των εικαστικών εκθέσεων που διοργανώνει, πραγματοποιεί έκθεση των Ηρώ Μπαρτζιώκα, Παναγιώτη Μπρέντα, Νίκο Β. Πεξομάτη, Νότα Τσίτουρα. Η έκθεση με τίτλο «Τρεις γλύπτες και μια ζωγράφος παρουσιάζουν το έργο τους» θα διαρκέσει μέχρι τις 20/6, στο Πολιτιστικό Στέκι (οδός Σταυροπούλου 29, πλατεία Αμερικής) και θα λειτουργεί κάθε Δευτέρα, Πέμπτη, Παρασκευή 6.30-9μμ. Είσοδος ελεύθερη.

  • Με αφορμή την παγκόσμια ημέρα κατά των ναρκωτικών, η Μονάδα Απεξάρτησης «18 ΑΝΩ» πραγματοποιεί συναυλία (19/6), στην Τεχνόπολη (Πειραιώς 100, Γκάζι). Συμμετέχουν: «ΥΠΟΓΕΙΑ ΡΕΥΜΑΤΑ», «DOMENICA», «ΡΟΥΣ», «GAD», «TRANSISTOR», «DILEMMA». Είσοδος ελεύθερη. Οι πόρτες ανοίγουν στις 8μμ.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ