Παρασκευή 20 Απρίλη 2012
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Τίτλοι τέλους για Βαλβέρδε

Τίτλοι τέλους χτες για τον Ερνέστο Βαλβέρδε. Σε κοινή συνέντευξη Τύπου με τον πρόεδρο Βαγγέλη Μαρινάκη στα γραφεία της ΠΑΕ, πιστοποιήθηκε, το τέλος συνεργασίας του με τον Ολυμπιακό.

Αναφερόμενος στην απόφασή του ο Ισπανός κόουτς, αφού τόνισε ότι είναι μια δύσκολη ημέρα, αποκάλυψε στη συνέχεια πως η απόφαση επί της ουσίας είχε ληφθεί από πέρσι. «Οταν ανανεώσαμε τη συνεργασία είχα πει στον πρόεδρο πως μάλλον θα ήταν η τελευταία. Είχαμε συμφωνία να μην πούμε τίποτα, γιατί ο πρόεδρος πίστευε πως μπορούσε να μου αλλάξει γνώμη», δήλωσε ο τεχνικός του Ολυμπιακού. Οσο για τους λόγους του διαζυγίου, ο ίδιος τόνισε πως ο πιο σημαντικός είναι προσωπικός και δεν μπορεί να ειπωθεί δημόσια, ενώ κατά δεύτερο λόγο και η κούραση που δημιουργείται από τις απαιτήσεις μιας ομάδας όπως ο Ολυμπιακός..

Τέλος, το λόγο πήρε ο Βαγγέλης Μαρινάκης, ο οποίος συγκινημένος δήλωσε πως πρώτα είναι φίλος με τον Βαλβέρδε και μετά συνεργάτης, σέβεται την απόφασή του και ότι η πόρτα του Ολυμπιακού θα είναι ανοικτή γι' αυτόν.


Κορυφή σελίδας

Διαβάστε στο «Ρ»
Ο καιρός
Weather data from openweathermap.org