Παρασκευή 20 Απρίλη 2012
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 22
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΜΙΚΡΕΣ - ΜΙΚΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΕ 16 ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ προχώρησαν οι αστυνομικές δυνάμεις που βρίσκονταν έξω από την πρεσβεία της Τουρκίας στην Αθήνα. Οπως ανακοινώθηκε από την Αστυνομία, περίπου 40 άτομα κουρδικής καταγωγής έφτασαν έξω από το κτίριο και πέταξαν εναντίον του αυγά και άλλα αντικείμενα. Οι συλληφθέντες αναμενόταν να οδηγηθούν στον εισαγγελέα.

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ για 15η μέρα η απεργία πείνας των Κ. Σακκά, Α. Μητρούσια και Γ. Καραγιαννίδη που κατηγορούνται ή έχουν καταδικαστεί για συμμετοχή στην αυτοαποκαλούμενη οργάνωση «Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς». Τα δύο αιτήματά τους είναι «η άρση των νέων αυθαίρετων και εκδικητικών προφυλακίσεών τους και η άμεση αποφυλάκιση της Σ. Αντωνίου για λόγους υγείας».

ΤΟ ΘΕΜΑ της σχέσης των μαρτύρων με τα γεγονότα που έχουν κλητευτεί να καταθέσουν, τέθηκε ακόμη μια φορά χτες από τους κατηγορούμενους Ν. Μαζιώτη και Π. Ρούπα στη δίκη της αυτοαποκαλούμενης οργάνωσης «Επαναστατικός Αγώνας». Εχει αναδειχθεί μέσα από τη διαδικασία ότι πολλοί μάρτυρες δεν έχουν να καταθέσουν κάτι. Επίσης, οι συνήγοροι επέμεναν στο μεγάλο έλλειμμα στη δικογραφία σε σχέση με τα προειδοποιητικά τηλεφωνήματα που γίνονταν. Οπως ειπώθηκε, «φαίνεται σαν μια ενέργεια που έγινε, να ανακαλύφθηκε τυχαία. Στις περισσότερες ενέργειες δεν έχουν κλητευτεί οι τηλεφωνητές που έλαβαν τα προειδοποιητικά τηλεφωνήματα».


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ