Τετάρτη 21 Μάρτη 2012
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 9
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Μαζική συγκέντρωση και πορεία στη Θεσσαλονίκη

Συγκεντρώσεις του Κόμματος σε δεκάδες ακόμα πόλεις όλης της χώρας

Από την Πάτρα
Από την Πάτρα
Με το ΚΚΕ, στον αγώνα ενάντια στη δανειακή σύμβαση που υποθηκεύει τη ζωή τους και των παιδιών τους, αντάμωσαν χτες βράδυ χιλιάδες εργαζόμενοι, μικροί και αυτοαπασχολούμενοι ΕΒΕ, φτωχοί αγρότες, νέοι άνθρωποι που θέλουν να τους σπρώξουν στην εξαθλίωση, μαζί με τους γονείς τους, στη μαζική συγκέντρωση που έγινε στο Αγαλμα του Βενιζέλου. Στη συγκέντρωση μίλησε ο Θανάσης Βαρδαλής, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ. Κάλεσε το λαό, με εμπιστοσύνη στο ΚΚΕ και στη δύναμη της λαϊκής πάλης, να βάλει εμπόδια, να ανατρέψει τα αντιλαϊκά σχέδια και να χαράξει το μέλλον προς όφελος των εργαζόμενων.

Η μαχητική πορεία που ακολούθησε στους κεντρικούς δρόμους της Θεσσαλονίκης, σάλπισε προσκλητήριο συμπόρευσης με το ΚΚΕ στους καθημερινούς αγώνες και στις εκλογές. Μπροστά το κεντρικό πανό έγραφε: «Οχι στη δανειακή σύμβαση. Κόντρα στα διλήμματα και τους εκβιασμούς. Τώρα Ισχυρό ΚΚΕ». Το πανό της ΚΝΕ καλούσε τους νέους να αρνηθούν να γίνουν δούλοι του 21ου αιώνα, να μπουν αποφασιστικά στην εργατική λαϊκή αντεπίθεση για το σοσιαλισμό. Με τα συνθήματά τους ξεσήκωσαν το κέντρο της πόλης και έδειξαν το δρόμο που πρέπει να βαδίσει ο λαός. «Στον καπιταλισμό ποτέ συγχωροχάρτι, νόμος είναι το δίκιο του εργάτη», «ΚΚΕ ισχυρό - μέτωπο λαϊκό», «Κάτω η κυβέρνηση και η πλουτοκρατία, μέτωπο λαέ για την εξουσία».

Από την πορεία στο Ηράκλειο
Από την πορεία στο Ηράκλειο
Ανάλογες συγκεντρώσεις του ΚΚΕ, που στην πλειοψηφία τους μετατράπηκαν σε μαζικές πορείες, έγιναν σε όλες τις πρωτεύουσες νομών και σε άλλες πόλεις της χώρας.


Ο Θανάσης Βαρδαλής στο βήμα

Motion Team

Ο Θανάσης Βαρδαλής στο βήμα

Από την πορεία που ακολούθησε της μαζικής συγκέντρωσης στη Θεσσαλονίκη

Motion Team

Από την πορεία που ακολούθησε της μαζικής συγκέντρωσης στη Θεσσαλονίκη

Στα Γιάννενα
Στα Γιάννενα
ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
Συνεχίζεται η διαδικτυακή συλλογή υπογραφών(2012-11-13 00:00:00.0)
Διασφάλιση των δανειστών ο ΣΥΡΙΖΑ(2012-05-10 00:00:00.0)
Τι κρίνεται στις εκλογές(2012-03-15 00:00:00.0)
Κάτω η κυβέρνηση και τα κόμματα της πλουτοκρατίας(2011-11-04 00:00:00.0)
Ο λαός έχει άλλο δρόμο από τα μονοπώλια(2010-11-17 00:00:00.0)

Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ