Πέμπτη 23 Φλεβάρη 2012
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Διαδήλωσαν ενάντια στη σφαγή των δικαιωμάτων τους

Το συλλαλητήριο στη Λάρισα
Το συλλαλητήριο στη Λάρισα
Σε δεκάδες πόλεις της χώρας και παρά τις κακές καιρικές συνθήκες (βροχή) οι εργάτες και οι εργάτριες, τα φτωχά λαϊκά στρώματα ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του ΠΑΜΕ και συμμετείχαν στα συλλαλητήρια που διοργανώθηκαν στέλνοντας μήνυμα αποφασιστικής κλιμάκωσης της πάλης ενάντια στα εφιαλτικά μέτρα κυβέρνησης - τρόικας - πλουτοκρατίας.

Μαζικά ήταν τα συλλαλητήρια που έγιναν στην Πάτρα και τα Γιάννενα. Στην Πάτρα η συγκέντρωση έγινε στην πλατεία Γεωργίου και ακολούθησε πορεία στους δρόμους της πόλης. Αντίστοιχα στα Γιάννενα η συγκέντρωση έγινε στο δημαρχείο και ακολούθησε μαζική πορεία στο κέντρο της πόλης. Στη Λάρισα και στην Καρδίτσα έγιναν συγκεντρώσεις στις κεντρικές πλατείες των περιοχών και ακολούθησαν πορείες στους δρόμους των πόλεων. Στο Βόλο η συγκέντρωση έγινε στην πλατεία Πανεπιστημίου και ακολούθησε πορεία. Μαζική ήταν η συμμετοχή των εργαζομένων στο συλλαλητήριο που έγινε στην Καλαμάτα και ιδιαίτερα αυτή των μικροεπαγγελματιών. Η συγκέντρωση έγινε στην πλατεία 23ης Μαρτίου και ακολούθησε πορεία στους κεντρικούς δρόμους της πόλης.

Ανάλογες συγκεντρώσεις και πορείες έγιναν επίσης σε Τρίκαλα, Πύργο, Κόρινθο, Μυτιλήνη, Ζάκυνθο. Συγκεντρώσεις έγιναν επίσης σε Τρίπολη, Σπάρτη, Ναύπλιο, Αργοστόλι και Σάμο.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ