Πέμπτη 23 Φλεβάρη 2012
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 15
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΛΑΪΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΜΠΡΑΧΑΜΙΟΥ
Εμπόδισε εργολάβο να κόψει το ρεύμα σε κατάστημα

Η άμεση επέμβαση των μελών της Λαϊκής Επιτροπής Μπραχαμίου απέτρεψε χτες το πρωί σε εργολάβο να προχωρήσει σε διακοπή της ηλεκτροδότησης σε κατάστημα της περιοχής, επειδή ο ιδιοκτήτης δεν είχε πληρώσει το χαράτσι της ΔΕΗ. Ο ιδιοκτήτης, με το που αντιλήφθηκε τον εργολάβο, επικοινώνησε με τα μέλη της επιτροπής, οι οποίοι βρέθηκαν αμέσως στο κατάστημα και εμπόδισαν τον εργολάβο να διακόψει το ρεύμα όχι μόνο στο συγκεκριμένο κατάστημα, αλλά και σε άλλα καταστήματα και σπίτια της περιοχής, που επίσης δεν είχαν πληρώσει το χαράτσι.

Τα μέλη της Λαϊκής Επιτροπής τόνισαν ότι δε θα επιτρέψουν σε κανέναν εργολάβο της ΔΕΗ να βυθίσει την εργατική τάξη στο σκοτάδι και ότι θα παρεμβαίνουν με κάθε τρόπο, όπου χρειαστεί γι' αυτό το σκοπό.

  • Με αφορμή τη χτεσινή παρέμβαση, σήμερα η Λαϊκή Επιτροπή Μπραχαμίου διοργανώνει συγκέντρωση διαμαρτυρίας στη ΔΕΗ της οδού Αμφιθέας, στις 8 το πρωί. Επίσης, στις 10.30 το πρωί, συγκέντρωση στη ΔΕΗ Περιστερίου η Λαϊκή Επιτροπή της περιοχής, στις 10 το πρωί, στη ΔΕΗ Θήρας, η Λαϊκή Επιτροπή 5ου-6ου Διαμερίσματος και στις 5 το απόγευμα πικετοφορία και συγκέντρωση στην πλατεία Κολιάτσου. Στις 7.30 το απόγευμα σύσκεψη διοργανώνει η Λαϊκή Επιτροπή Γαλατσίου στο παράρτημα του Συνδικάτου Οικοδόμων (Αρτέμιδος 8).

Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ