Τρίτη 7 Φλεβάρη 2012
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 24
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΑΔΑΣ
Ξεκίνησαν περιοδείες στο κέντρο της Αθήνας

Στην οδό Δροσοπούλου, στη λεωφόρο Γαλατσίου και την πλατεία Κολιάτσου περιόδευσε χτες ο Στέλιος Λάμπρου

Σε μια από τις πιο κεντρικές περιοχές της Αθήνας, στην οδό Δροσοπούλου από τη λεωφόρο Γαλατσίου ως την πλατεία Κολιάτσου περιόδευσε χτες το πρωί ο Στέλιος Λάμπρου, μέλος της ΚΕΟΕ του ΚΚΕ και δημοτικός σύμβουλος με τη «Λαϊκή Συσπείρωση» στην Αθήνα, στο πλαίσιο σειράς περιοδειών του Κόμματος, με αντικείμενο τις πολιτικές εξελίξεις, την κατάσταση στο κέντρο της πρωτεύουσας και τις θέσεις του ΚΚΕ.

Συζήτηση έγινε και για την κατάσταση στο κέντρο οπότε ο Στ. Λάμπρου κατήγγειλε ΠΑΣΟΚ/ΝΔ/ΛΑ.Ο.Σ. για τις τεράστιες ευθύνες που έχουν. Οτι επέτρεψαν και ανέχθηκαν το στοίβαγμα μεταναστών υπό άθλιες συνθήκες σε συγκεκριμένες περιοχές. Ψήφισαν και στηρίζουν τη Συνθήκη Σένγκεν και τον Κανονισμό Δουβλίνο 2 που μετέτρεψαν τη χώρα σε στρατόπεδο συγκέντρωσης και εγκλωβισμού μεταναστών. Στηρίζουν την πολιτική που οξύνει το μεταναστευτικό ζήτημα και τη συμμετοχή της χώρας στους ιμπεριαλιστικούς πολέμους. Οδηγούν στην εξαθλίωση και στο λουκέτο χιλιάδες αυτοαπασχολούμενους εμπόρους που δεν μπορούν να αντέξουν την υπέρογκη φορολογία, τα χαράτσια, τα δυσβάσταχτα δημοτικά τέλη, σε συνδυασμό με την πτώση της δουλειάς τους κ.λπ.

Σήμερα Τρίτη 7/2, στις 6 μ.μ., στην πλατεία Κυψέλης, την οδό Κυψέλης και τον Πανελλήνιο θα περιοδεύσει ο Νίκος Σοφιανός, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ. Επίσης, στις 6 μ.μ., στην περιοχή των Κάτω Πατησίων και στην πλατεία Αγίου Νικολάου, θα περιοδεύσει ο Στέλιος Λάμπρου.


Κορυφή σελίδας

Διαβάστε στο «Ρ»
Ο καιρός
Weather data from openweathermap.org