Σάββατο 7 Γενάρη 2012 - Κυριακή 8 Γενάρη 2012
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 22
ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΠΑΜΕ - ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ
Κινητοποίηση την Τρίτη για την Υγεία

Στο υπουργείο Υγείας στις 11 π.μ.

Σε κινητοποίηση έξω από το υπουργείο Υγείας (οδό Αριστοτέλους) καλούν το ΠΑΜΕ και οι συνταξιουχικές οργανώσεις τους εργαζόμενους και τους συνταξιούχους την Τρίτη 10 Γενάρη στις 11 π.μ. προκειμένου να πραγματοποιηθεί μαζική και αγωνιστική παράσταση.

Οπως τονίζεται στην ανακοίνωση - κάλεσμα, «τα χάλια της περίθαλψης - Υγείας, οι συνεχείς περικοπές στις δημόσιες δαπάνες, το κλείσιμο και η συγχώνευση νοσοκομείων, οι ελλείψεις επιστημονικού και νοσηλευτικού προσωπικού, η δημιουργία του τερατουργήματος που λέγεται ΕΟΠΥΥ, τα χαράτσια στα νοσοκομεία, οι τραγικές ελλείψεις σε αναλώσιμα και όχι μόνο υλικά και πολλά άλλα, που είναι αποτέλεσμα των κυβερνητικών αποφάσεων, μας οδηγούν σε συνεχή αγώνα και προσπάθεια ανατροπής αυτής της πολιτικής.

Η μαζική και αγωνιστική παρουσία των συνταξιούχων και των εργαζόμενων στην παράσταση της Τρίτης στο υπουργείο Υγείας είναι απαραίτητη για να αισθανθεί η κυβέρνηση για άλλη μια φορά την καυτή ανάσα του κινήματος που παλεύει για τα λαϊκά συμφέροντα και όχι των πολυεθνικών, όπως κάνει η ίδια».


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ