Σάββατο 7 Γενάρη 2012 - Κυριακή 8 Γενάρη 2012
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 28

ΚΑΙΡΟΣ

ΣΑΒΒΑΤΟ 7/1

Στη δυτική Ελλάδα αρχικά νεφώσεις με τοπικές βροχές που γρήγορα θα σταματήσουν. Στην υπόλοιπη χώρα κακοκαιρία με βροχές και καταιγίδες, ισχυρές κυρίως στα ανατολικά και νότια και χιονοπτώσεις σε όλα τα ορεινά, καθώς και σε ημιορεινές περιοχές της κεντρικής και βόρειας χώρας. Τα φαινόμενα μέχρι αργά το βράδυ θα περιοριστούν στην ανατολική κυρίως χώρα. Ανεμοι: βόρειοι βορειοδυτικοί 6 με 8 και πιθανώς πρόσκαιρα στα πελάγη τοπικά 9 μποφόρ. Θερμοκρασία: σε κατακόρυφη πτώση από βορρά προς νότο.

ΚΥΡΙΑΚΗ 8/1

Στην ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη, το ανατολικό Αιγαίο, τις Κυκλάδες, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα και αργότερα στα δυτικά νεφώσεις με τοπικές βροχές, καταιγίδες στο Αιγαίο και χιόνια στα ορεινά, αλλά και σε ημιορεινές περιοχές της βόρειας κυρίως χώρας. Στις υπόλοιπες περιοχές τοπικές νεφώσεις. Ανεμοι: βορειοδυτικοί 5 με 7 και στα νότια τοπικά 8 μποφόρ. Θερμοκρασία: μικρή άνοδος κυρίως κατά τη διάρκεια της ημέρας. Παγετός κατά τόπους ισχυρός θα σημειωθεί το πρωί και τη νύχτα στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά.

ΔΕΥΤΕΡΑ 9/1

Στη δυτική, κεντρική και νότια Ελλάδα και το ανατολικό Αιγαίο νεφώσεις με βροχές, σποραδικές καταιγίδες κυρίως στις νοτιότερες περιοχές και χιόνια στα ορεινά. Ανεμοι: βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ, οι οποίοι βαθμιαία από τα δυτικά θα στραφούν σε δυτικούς νοτιοδυτικούς και θα ενισχυθούν. Θερμοκρασία: χωρίς αξιόλογη μεταβολή.



Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ