Σάββατο 7 Γενάρη 2012 - Κυριακή 8 Γενάρη 2012
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 22
ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Προσφορές

-- Ο παλαίμαχος αγωνιστής της Εθνικής Αντίστασης και του ΚΚΕ Αριστομένης Χυδίρογλου, προσφέρει 300 ευρώ ενίσχυση στην ΚΟ Αμπελοκήπων Θεσσαλονίκης.

-- Ο παλαίμαχος κομμουνιστής Κλέαρχος Μπαλαρούτσος, από τη Νεάπολη Θεσσαλονίκης, εύχεται στους απεργούς της «ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΧΑΛΥΒΟΥΡΓΙΑΣ» καλή χρονιά, δύναμη και κουράγιο στο δίκαιο αγώνα τους. «Είμαι και εγώ, σημειώνει, παλαίμαχος αγωνιστής εργάτης που πήρα μέρος από το 1936 σε πολλούς αγώνες της εργατικής τάξης. Προσφέρω 100 ευρώ από το υστέρημά μου για την επιτυχία του αγώνα σας που μας κάνει, όλους τους εργάτες, υπερήφανους. Ζήτω η αλληλεγγύη της εργατικής τάξης!».

-- Ο Ντίνος Καραμποΐκης, στη μνήμη των σ. AΝΤΡΕΑ και ΧΡΗΣΤΟΥ ΚΑΡΑΜΠΟΪΚΗ, προσφέρει, μέσω της ΚΟ Καρυάς Λευκάδας του ΚΚΕ, 300 ευρώ στην οικονομική εξόρμηση του Κόμματος.

-- Στη μνήμη του πολυαγαπημένου του πατέρα, ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΖΩΡΤΖΑΚΟΥ, που έφυγε από τη ζωή το 1992 και φέτος συμπληρώνονται 20 χρόνια από το θάνατό του, ο γιος του προσφέρει στο Κόμμα, μέσω ΚΟ Οικοδόμων Νομού Μεσσηνίας, το ποσό των 50 ευρώ.

-- Ο Χαρακίδας Ιωάννης, για την οικονομική εξόρμηση του ΚΚΕ, προσφέρει, μέσω ΚΟ Ναυπάκτου, 10 ευρώ.

-- Ο σ. Μ.Β., για την οικονομική εξόρμηση του ΚΚΕ, προσφέρει, μέσω ΚΟΒ Κ. Χαλανδρίου, το ποσό των 400 ευρώ.

-- Φίλοι του ΚΚΕ από το Ηράκλειο της Κρήτης, στη μνήμη όλων των Κομμουνιστών που πρόσφεραν τη ζωή τους στον αγώνα, προσφέρουν 200 ευρώ στο Κόμμα για την οικονομική εξόρμηση.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ